Nyborg: Interessen for at komme til at bo i seniorbofællesskab i Nyborg er meget stor. Og måske kan der i løbet af nogle år være et nyt bofællesskab under vejs på Strandvængets grund i Nyborgs nordlige ende.

I hvert fald er det en vision, borgmester Kenneth Muhs (V) har luftet flere gange.

- Jeg synes, det kunne være spændende, hvis den nye bydel derude kom til at byde på en mangfoldighed, så har blev boliger til unge og til seniorer, lejeboliger og ejeboliger, sagde Kenneth Muhs til avisen, da han deltog i rejsegildet på Seniorbofællesskabet Færgelejet onsdag formiddag.

- Og jeg ved også, at investoren, der har købt området, har haft nogle af de samme tanker, siger borgmesteren.

Kommunen har ikke de kommende år sat penge af til nyt alment byggeri, men Kenneth Muhs afviser ikke, at byrådet på et tidspunkt kunne støtte et nyt seniorbofællesskab opført som almene boliger. 

Region Syddanmark solgte for godt en måned siden Strandvænget til Odense-firmaet 5E Byg, der håber at kunne begynde byggeri af nye boliger i 2019.

 

  • Journalist portræt

    Af:

    Journalist og souschef på Fyens Stiftstidendes Nyborgredaktion. Jeg har arbejdet på avisen siden midten af 1980'erne. Det meste af tiden har jeg været på redaktionen i Nyborg, men jeg har også arbejdet på erhvervs- og webredaktionen og i fem år skrev jeg om boliger, arkitektur og havestof. Jeg bor i Nyborg.