Mulighed: Bofællesskab på Strandvænget

Strandvænget er blevet solgt, og blandt andet borgmester Kenneth Muhs drømmer om at kæmpeinstitutionen bliver afløst af et byggeri for både gamle og unge. Her er et nyt seniorbofællesskab en mulighed. Arkivfoto.

Mulighed: Bofællesskab på Strandvænget

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nyborg: Interessen for at komme til at bo i seniorbofællesskab i Nyborg er meget stor. Og måske kan der i løbet af nogle år være et nyt bofællesskab under vejs på Strandvængets grund i Nyborgs nordlige ende.

I hvert fald er det en vision, borgmester Kenneth Muhs (V) har luftet flere gange.

- Jeg synes, det kunne være spændende, hvis den nye bydel derude kom til at byde på en mangfoldighed, så har blev boliger til unge og til seniorer, lejeboliger og ejeboliger, sagde Kenneth Muhs til avisen, da han deltog i rejsegildet på Seniorbofællesskabet Færgelejet onsdag formiddag.

- Og jeg ved også, at investoren, der har købt området, har haft nogle af de samme tanker, siger borgmesteren.

Kommunen har ikke de kommende år sat penge af til nyt alment byggeri, men Kenneth Muhs afviser ikke, at byrådet på et tidspunkt kunne støtte et nyt seniorbofællesskab opført som almene boliger. 

Region Syddanmark solgte for godt en måned siden Strandvænget til Odense-firmaet 5E Byg, der håber at kunne begynde byggeri af nye boliger i 2019.

 

Rejsegilde på  det nye seniorbofællesskab i færgehavnen. Ventelisten til dette byggeri er så lang, at der basis for flere bofællesskaber i byen. Foto: Michael Bager
Rejsegilde på det nye seniorbofællesskab i færgehavnen. Ventelisten til dette byggeri er så lang, at der basis for flere bofællesskaber i byen. Foto: Michael Bager

Mulighed: Bofællesskab på Strandvænget

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce