Kenneth Muhs glæder sig over at have fået tidligere borgmester Jørn Terndrup på Venstres kandidatliste til kommunalvalget.

Nyborg: Borgmester Kenneth Muhs byder tidligere borgmester Jørn Terndrup velkommen på Venstre-holdet, der stiller op til byrådsvalget. Og det selv om de to netop har stået overfor hinanden i diskussionen om Kulturfærgen Broen.

- Jeg er meget glad for, at Jørn Terndrup stiller sig til råighed. Han er et skattet Venstre-medlem med en meget stor erfaring og har nu lyst til at bidrag til det lokalpolitiske, som han har gjort på fornem vis i en række år.

Hvordan har du som siddende borgmester med at få en tidligere en af slagsen med på holdet?

- Det har jeg det fint med. Der ligger en enorm erfaring, og der er en rigtig god mulighed for at bruge Jørns erfaring og de kræfter, der ligger i det. I Venstre bidrager vi alle med de erfaringer og den viden, vi har, og når det sættes sammen, giver det mulighed for at skabe udvikling og vækst, og det kan skabe en endnu bedre kommune.

I sagen om kulturfærgen stod du og Jørn på hver sin side. Hvordan spiller det ind?

- Det var et projekt, som et enigt byråd havde arbejdet med i et stykke tid og var kommet med en anbefaling, og så er det sådan, at i Venstre har vi højt til loftet og langt ud til væggene, hvilket vil sige, at vi gør en dyd ud af at have holdninger og meninger og bryde dem - det er også derfor, at jeg er medlem af Venstre. Vi har frihed til at tænke og tro, hvad vi vil, siger Kenneth Muhs.

Hvordan tror du, at vælgerne vil tage imod en profileret kandidat som Terndrup?

- Jeg er sikker på, at ligesom når vi opstiller andre kandiater, byder Jørn noget til og kan med sin erfaring være med til at trække Venstres visioner og kan kommunikere vores poltiik. Han er en stærk del af det hold, som nu er sat i søen for, at vi kan opnå et godt valg 21. november. Så jeg håber, at der bliver taget positivt imod ham, for vi har et rigtig godt kandidathold, som bredt repræsenterer meninger og holdninger og udgør et godt bud på at føre Venstres vision ud i livet.

  • Tim Kildeborg Jensen

    Af:

    Jeg er journalist på Fyens Stiftstidendes redaktion i Nyborg, hvor jeg også bor. Jeg skriver om det meste, men dækker især områderne skole- og dagtilbud, social og familie samt sundhed og forebyggelse.

Mere om emnet

Se alle
Terndrup kan vippe valget

Terndrup kan vippe valget

Terndrup: Muhs har sagt god for at jeg stiller op

Terndrup: Muhs har sagt god for at jeg stiller op