Ørbæk: Kim Bildsøe Lassen, TV-Avisens Mr. News, bliver manden, der skal forsøge at holde styr på debatten, når der den 23. september er inviteret til debatmøde i Ørbæk.

"Kom, lad os ud/afvikle Ørbæk", lyder den lidt provokerende overskrift for mødet, der finder sted i Ørbæk Midtpunkt fra klokken 19.

Blandt oplægsholderne er Carsten Bech, fremtidsforsker ved Institut for Fremtidsforskning, Niels Milling, underdirektør i Dansk Erhverv, Joachim Borg Kristensen, boligøkonom i Nykredit, John Pedersen, økonomichef, Interacoustic, Mogens Andersen, direktør i Gislev Rejser, Christian Alexandersen, formand for Ørbæk Borgerforening, og Johannes Nørregaard Frandsen, professor i kulturvidenskab ved SDU og leder af HCA-centret.

Ørbæk Borgerforening har allerede gjort en del af hjemmearbejdet ved at deltage i flere projekter, der analyserer sammenhængskraften i byer af Ørbæks størrelse, ligesom arkitektstuderende har besøgt Ørbæk og givet bud på de fysiske rammer for, at byen har en fremtid som bosætnings-, butiks- og erhvervsby.

Mødet er gratis og åbent for alle. Og så er der kaffe og kage til.

  • Journalist portræt

    Af:

    Jeg er lokalredaktør på Fyens Stiftstidende i Nyborg samt redaktør på Lokalavisen Nyborg. Privat bor jeg sammen med min familie i Nyborg by, ikke langt fra redaktionen. Og så har jeg lige rundet de 40 år. Jeg blev uddannet journalist i 2004. Forinden havde jeg taget en bachelor-grad i statskundskab ved Aarhus Universitet.