Ørbæk: En motorcyklist og en bagsædepassager måtte onsdag ved 19.30-tiden bringes til behandling på hospital efter et solouheld på Odensevej lige vest for Ørbæk.

Parret kom på motorcyklen kørende ad landevejen, da motorcyklen ud for nummer 32 kom i slinger og væltede. De to pådrog sig knubs, og ifølge Fyns Politi brækkede bagsædepassageren den ene arm.

Politiet konstaterede på stedet, at der var meget jord på kørebanen, formodentlig som følge af landbrugskøretøjer, der tidligere på dagen have været i gang med at høste maj på en nærliggende mark. Politiet fik foranlediget, at der blev skiltet med advarsel om fedtet kørebane, og vejbanen blev siden skrabet ren for jord og mudder.

Det uheldige motorcyklistpar er en 25-årig mand, der kørte motorcyklen, og bagsædepassageren er en 27-årige kvinde. De bor begge i Ørbæk.

 

  • Andreasen_Niels_(2015)_023

    Af:

    Journalist på Fyens Stiftstidendes redaktion  i Nyborg, tovholder Lokalavisen Nyborg. Tidligere ansat på erhvervsredaktionen på Fyens Stiftstidende i Odense, inden da journalist på Fyns Amts Avis i Nyborg og Ugeavisen i Odense.