Møde i Det Fælles Landsbyråd


Møde i Det Fælles Landsbyråd

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

ØSTFYN: Onsdag den 22. november er der møde i Det Fælles Landsbyråd. Mødet holdes kl. 19.00 i Ellinge Forsamlingshus. Formanden for rådet, Jørgen Pedersen, vil komme med en generel orientering om arbejdet. Kasserer Carsten Madsen gennemgår økonomien, og endelig skal man have vedtaget nye vedtægter.

Tyveri af brænde

TÅRUP: En skovhugger, der i løbet af de sidste par måneder møjsommeligt havde kløvet og stablet 15 rummeter brænde ærgrede sig en hel, da han i går kom for læsse brændet på sin vogn og køre det hjem til brændeovnen. Tyve havde nemlig set sig lune på brændestykkerne, så nu kan manden starte forfra.

Dyre tyvekoster

ULLERSLEV: En varebil, der holdt parkeret på Svendborgvej i Ullerslev, blev i går lænset for tyvekoster til en samlet værdi af 22.000 kroner. Ejeren af bilen kunne konstatere, at en tyv havde slået en siderude i stykker og herfra taget en gps, af mærket VDOMS-500, en bilradio med cd-afspiller, en mobiltelefon og en printer.

Glemte tændingsnøgle

NYBORG: Det er dum ide at glemme sin tændingsnøgle, og forlade sin bil uaflåst, selv om det kun er for kort tid. Det måtte en 35-årig mand fra Nyborg sande, da han i går aftes ved 20. tiden parkerede sin bil på busholdepladsen ved Nordea. Da han vendte til efter sit ærinde var bilen, en sort Skoda Fabia Combi med reg.nr UU 22742, nemlig væk.

Stigende omsætning på havnen

NYBORG: Det går stadig godt på Nyborg Havn, fortæller ADP i sit seneste nyhedsbrev. På Nyborg Havn lå godsmængden 26 pct. over samme periode sidste år, som er de første seks måneder af 2007. 371.000 tons gods blev ekspederet over kajerne i Nyborg mod 294.000 tons sidste år. ADP øgede i øvrigt sin omsætning med fem procent og nåede dermed en halvårsomsætning på 51,3 mio. kr. Den højeste i selskabets historie. ADP driver havnene i Fredericia, Middelfart og Nyborg.

Lions bankoshow

NYBORG: Om 14 dages tid kan der igen blæses til samling for årets største bankoopråb, når Lions Club lørdag den 3. november arrangerer banko i Nyborg Hallen. Overskuddet fra begivenheden går ligesom andre af logens arrangementer som bekendt til mange forskellige velgørende formål.

Julemarked 8. december

NYBORG: Så har Nyborg Handelsstandsforening sat den endelige dato for deres årlige julemarked, der bliver lørdag den 8. december på Gammel Torv foran kirken. I dagens anledning vil torvet blive lukket for trafik. Vor Frue Kirke vil således danne kulisse for et julemarked med masser af salgsboder og underholdning. Som hovedattraktion er det lykkedes handelsstandsforeningen at lokke Kandis fra TV 2 julekalenderen »Alletiders nisse« til byen for at julehygge med nyborgenserne. Inde i Kandis gemmer skuespilleren Christiane Bjørg Nielsen sig. Af anden underholdning vil hyggebandet Nissebanden, der er kendt for sin julemusik i byens gader og stræder op til jul samt Frelsens Hærs orkester give koncerter. Derudover vil der blandt andet blive mulighed for at købe vafler, glögg og lune æbleskiver

Rideklub fejrer 20-årsdag

REFSVINDINGE: Skovly Rideklub fylder 25. november 20 år. Og det skal fejres med en stor fødselsdagsfest aftenen før. Klubben har lejet Refsvindinge forsamlingshus, hvor der vil blive disket op med buffet og dans til levende musik leveret af Nyborg-bandet De Deres. Rideklubben håber at se rigtig mange medlemmer, både gamle og nye, som vil være med til at fejre fødselsdag.

Lørdag 24. november kl. 18-01 i Refsvindinge Forsamlingshus.

Juleevangeliet for børn og barnlige sjæle

VINDINGE: Dukketeatret Svantevit kommer til sognehuset i Vindinge, hvor de vil levendegøre den bibelske barselshistorie »Juleevangeliet«. Publikum kan høre om Josef og Maria og det, der skete i de dage da Jesusbarnet blev født i en krybbe i Betlehem. Forestillingen indeholder både dukkespil og gribende musik samt magiske billeder, der på poetisk facon åbner op for juleglæden. Da sognehuset kun har plads til 50 personer, vil de blive lukket ind efter først-til-mølle-princippet. Tilladt for børn og andre barnlige sjæle, som er fyldt fire år.

Lørdag 24. november kl. 16.30 i sognehuset på Bøjdenvej 116.

Broløb et hit

NYBORG: Der har allerede nu vist sig stor interesse for broløbet, som skydes i gang den 31. maj 2008. Man kan jævnligt tjekke deltagerantallet på hjemmesiden www.brolobet.dk, og her viser den seneste opgørelse, at der allerede er solgt 3000 løbenumre. Arrangørerne fra Nyborgsiden, Nyborg Gymnastik- og atlektikafdeling og DIS, håber på, at tilslutningen når op på 10.000, løbere når 10-året for åbningen af Storebæltsbroen fejres med en rask løbetur.

P-plads i stedet for AOF

NYBORG: Der bliver lidt flere p-pladser at gøre godt med, når den gamle træbygning på Dronningensvej overfor Vestervold, der i en del år har huset AOF's kursuscenter rives ned. Arbejdet er i gang, og byrådet har besluttet, at der skal laves flere p-pladser og det arbejde er nu udbudt i licitation. Skulle entreprenøren, ifølge oplægget fra kommunen, under arbejdet med at etablere de nye parkeringsbåse, støde på en gammel stolpe eller knogle af historisk værdi, skal fundene anmeldes til de rette myndigheder, så det kan fastslås, om der skulle ligge flere bevaringsværdige ting gemt under mulden.

Julestue i Ellinge

ELLEINGE: Hvis man er interesserede i at have en lille bod, når Ellinge Gymnastikforening for første gang prøver kræfter med at arrangere en julestue, kan man leje en sådan for 100 kroner. Julestuen er planlagt til at foregå den 9. december i Ellinge Forsamlingshus. Man kan leje bod frem til den 15. november på tlf. 6598 2976.

Møde i Det Fælles Landsbyråd

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce