Mød Birte Weiss og smag på bosniske madspecialiteter

Birte Weiss er en af gæsterne til avisens Cafe Stiften-arrangement, tirsdag den 10. november fra klokken 17-19 i aktivitetshuset i Sprotoften.
Foto: Yilmaz Polat

Mød Birte Weiss og smag på bosniske madspecialiteter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tirsdag den 10. november er der Cafe Stiften-arrangement i aktivitetshuset i Sprotoften i Nyborg. Emnet er fortidens bosniske flygtninge, og på menuen er en tidligere indenringsminister såvel som lækker bosnisk mad.

Artikelserien "Da bosnierne kom" har nået sin afslutning. Men hvis du vil høre mere om emnet, får du chancen på tirsdag den 10. november i aktivitetshuset på Sprotoften i Nyborg. Fra klokken 17 til 19, vil der blive holdt et Cafe Stiften-arrangement.

"Har vi lært af 90'ernes flygtningestrøm?" Sådan lyder overskriften, når blandt andre Birte Weiss kommer på talerstolen. Danmarks socialdemokratiske indenrigsminister fra 1993-1997 stod med ansvaret for flygtningepolitiken, da de bosniske flygtninge kom. Derudover har hun udgivet tre bøger om Balkan - den seneste udkom i mandags.

Hun kommer til Cafe Stiften, hvor hun skal holde oplæg og svare på spørgsmål.

Derudover kommer også Indira Loncar, som er bosnisk nyborgenser og kom hertil som flygtning, Lejla W. Sørensen, asylcenter Lindholms tidligere leder, samt Leif Thomsen fra Skovly H/F, der var med til at skabe bro mellem bosniere og danskere i kolonihaveforeningen.

Bosnisk mad

Som en ekstra bonus vil Café Danehofs køkken diske op med specialiteter fra Balkan. Med hjælp fra en bosnisk madmor serverer de pita burek, som er en let form for dej med oksekød og cevapcici, en form for oksefrikadeller i tommelfingerstørrelse.

Til dessert vil der være blommebærbrændevin fra Balkan, slivovitz, og en lille kage vendt i kakao og kokosmel, cupavci.

Indgang og mad er gratis for alle normalpris-betalende abonnenter. Der er 100 pladser, som vil blive fordelt efter først-til-mølle princippet.

Tilmelding foregår på 66111111.

Mød Birte Weiss og smag på bosniske madspecialiteter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce