Minister: - Aldrig maraton


Minister: - Aldrig maraton

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

NYBORG: Meldingen er klar fra sundhedsminister Jakob Axel Nielsen, efter at han har gennemført broløbet i tiden to timer og 23 minutter.

- Jeg vil helt sikkert fortsætte med at løbe, men hvis du spørger mig, om jeg nogensinde kommer til at løbe en maraton, så er svaret nej.

Da den konservative politiker blev sundhedsminister begyndte han at løbetræne og satte sig samtidigt det mål, at han ville gennemføre Broløbet i 2008.

Målet blev nået i dag, da han gennemførte løbet - i øvrigt et kvarter efter sin ministerkollega fra justitsministeriet Lene Espersen.

- Nu er det et stykke tid siden, jeg kom i mål, men jeg kan sgu' stadig mærke det og jeg tror, jeg får ondt i stængerne i morgen, siger ministeren over mobilen.

- Det var kolosalt varmt derude. Jeg ville godt have været under to timer og 20 minutter, men jeg er godt tilfreds, fortsætter han.

Han havde godt styr på løbet de første 10 kilometer, men så ramte han muren.

- Jeg syntes, jeg er en udmærket løber op til 14-15 kilometer. De første 10 gik fint i dag, men de sidste 11 var meget slidsomt og mere slidsomt end det plejer at være, når jeg løber den distance, siger den konservative minister.

Minister: - Aldrig maraton

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce