Mødeøen Fyn under Udvikling Fyn starter præsentationstur med karmaworkshop på Hotel Hesselet

Master Fatman, karmaekspert, skal sikre gode viberationer blandt de 50 mødeplanlæggere fra hele ladnet, som gæster Hotel Hesselet i Nyborg torsdag.

Deltagerne er på inspirationstur til Fyn for at se på, hvad øen byder på, når gælder møder og konferencer.

Partnerskabet Mødealliancen Fyn, knyttet til Udvikling Fyn, har i Nyborg deltagelse af kursus- og konferencestederne Hotel Hesselet, Nyborg Strand, Lykkesholm Slot, Sinatur Hotel Storebælt og DSB Kursuscenter på Knudshoved.

Dermed er Nyborg én af de kommuner i Udvikling Fyn, som er bedst repræsenteret i partnerskabet, oplyser Udvikling Fyn i en pressemeddelelse.

Det er derfor naturligt, at Mødeøen Fyns præsentation begynder i Nyborg, hvor Master Fatman sørger for den indledende karmaworkshop.

Nyborgs borgmester, Kenneth Muhs (V), er glad for det samarbejde, der er blandt møde- og konferencehotellerne i Nyborg.

- Ved at hotellerne understøtter hinanden i har man vist, at samarbejde mellem konkurrenter er med til at styrke vækst og udvikling på området, siger han ifølge Udvikling Fyn.

Bag Mødeøen Fyn står Mødealliancen Fyn, et treårigt, strategisk samarbejde bestående af 30 partnere inden for den fynske møde- og konferencebranche.

Formålet er at skabe synlighed om Mødeøen Fyn ved fælles markedsføring og salgsfremstød. Frem mod 2017 er målet, at virksomhederne i gennemsnit opnår fem procent i omsætningsfremgang , skabt på ny mødeforretning.

  • Andreasen_Niels_(2015)_023

    Af:

    Journalist på Fyens Stiftstidendes redaktion  i Nyborg, tovholder Lokalavisen Nyborg. Tidligere ansat på erhvervsredaktionen på Fyens Stiftstidende i Odense, inden da journalist på Fyns Amts Avis i Nyborg og Ugeavisen i Odense.