Massage og pølser til løberne

Klar til start på Juelsbergløbet for et år siden. I år har byrådsmedlem Erik Christensen (S) fået lov at fyre startpistolen af.
Foto: Ole Friis

Massage og pølser til løberne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Juelsbergløbets arrangør har købt nyt tidtagningsudstyr

NYBORG: Når nu Juelsbergløbet fejrer et rundt år, så skal de omkring 700 løbere, som arrangørerne i NGIF Gymnastik og Atletik venter på søndag, forkæles ekstra efter turen gennem blandt andet Juelsbergskoven.

Så der vanker massage til de ømme lemmer og grillede pølser til de sultne maver.

Jesper Trampedach fra NGIF fortæller, at Rygeksperten, Kiropraktorerne i Nørregade, og Institut Thomey sørger for den fornødne massage, mens KC Super Best serverer de grillede pølser til alle med et startnummer.

Nyt i år er, at tidtagningen foregår med et nyindkøbt chipsystem, hvor hver løber får et armbånd med en chip, der måler éns tid. Når løberen er i mål, udskriver systemet automatisk diplomet.

- Vi har tidligere haft en flaksehals ved diplomudleveringen, som vi regner med at undgå i år, siger Jesper Trampedach.

Normalt deltager mellem 600 og 700 i Juelsbergløbet. Det er også forventningen i år. Håber er naturligvis endnu flere.

Jesper Trampedach kan fortælle, at Nyborg Gymnasium vil være repræsenteret med mange elever til løbet. Foreløbig er 120 gymnasieelever ude at løbe på søndag.

Der kan komme flere, for gymnasiet kører internt en konkurrence, så den klasse, der stiller med flest til løbet, kan vinde 1000 kroner til klassekassen.

Juelsbergløbet har selv en tusindkroneseddel på højkant til den skoleklasse, der stiller med de fleste deltagere. Det er stadig muligt at tilmelde sig løbet, som byder på tre distancer. Løbet skydes i gang fra Borgeskovskolen klokken 11.

Massage og pølser til løberne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce