Martin Stenmann går efter borgmesterposten

Martin Stenmann hjalp den slagne borgmesterkandidat Vibeke Ejlertsen gennem de svære forhandlinger efter valgnederlaget i november sidste år. Nu træder Stenmann frem og går efter borgmesterposten. Foto: Lasse Hansen

Martin Stenmann går efter borgmesterposten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

36-årigt byrådsmedlem melder sig i kampen om at blive Socialdemokraternes borgmesterkandidat

Nyborg: Byrådsmedlem Martin Stenmann har nu meldt sig til posten som borgmesterkandidat i Socialdemokratiet i Nyborg. Posten blev ledig efter valget, da den tidligere spidskandidat Vibeke Ejlertsen meddelte, at hun ikke ville forsøge en gang til at gå op mod borgmester Kenneth Muhs (V).

Martin Stenmann er organisatorisk gruppeformand for den socialdemokratiske byrådsgruppe og på den måde en oplagt kandidat, men hidtil er han gået meget stille med sine politiske planer.

- Jeg har tænkt over det her længe, men først torsdag traf jeg beslutningen om at stille op som borgmesterkandidat, siger Martin Stenmann.

Martin Stenmann har været på stemmesedlen hos socialdemokraterne ved de to seneste valg og begge gange med pæn succes. i 2013 fik han 232 stemmer, og sidste år var det tal steget til 373. Dermed blev han nummer fire på den socialdemokratiske liste - slået af borgmesterkandidaten, Vibeke Ejlertsen, Sonja Marie Jensen og Per Jespersen.

Sonja Marie Jensen har også i dag meddelt, at hun stiller op til posten som borgmesterkandidat hos S. Derimod har en anden mulig kandidat, Jesper Nielsen, netop besluttet sig for ikke at gå efter borgmesterposten.

Der er altså lagt op til kampvalg mellem Martin Stenmann og Sonja Marie Jensen - og måske endnu flere kandidater. Martin Stenmann kan ikke udpege egentlige politiske forskelle på de to kandidater, der ind til videre er stillet op.

- Jeg synes vi er to stærke bud med hver sin profil, men jeg kan ikke komme på en politisk sag, hvor jeg og Sonja har været uenige. Men jeg synes, det er godt, at medlemmerne får noget at vælge imellem, siger Martin Stenmann.

Artiklen opdateres.

Martin Stenmann
Martin Stenmann er 36 år og opvokset i Langå i Nyborg Kommune.Han har i ti år været lærer ved Birkhovedskolen i Nyborg og har en række faglige tillidsposter.

Han blev valgt ind i byrådet i Nyborg ved valget i 2013.

Organisatorisk gruppeformand for den socialdemokratiske byrådsgruppe, formand for Handicaprådet og for Børn- og Ungeudvalget.

Er en dygtig fodboldspiller, og har især spillet for Vindinge Boldklub.

Han har i flere år været aktiv på Nyborg Slot og har ofte optrådt som Chr. II.

Han er gift med Bridget og sammen har de to børn.

Parret købte for nylig nyt hus på Martinus Rasmussensgade centralt i Nyborg.

Martin Stenmann går efter borgmesterposten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce