Markedsboder for en kvart million Intro


Markedsboder for en kvart million Intro

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nyborg skal være en aktiv og historisk by, derfor skal byen have 40 markedsboder

NYBORG: Som led i det image, Nyborg Kommune gerne vil bygge op omkring byen, skal der nu investeres 254.000 kroner på udendørs markedsboder i træ.

Det blev vedtaget på et møde i Beskæftigelses - og Erhvervsudvalget forleden.

Nyborg Kommune har igennem længere tid arbejdet på at give byen et brand som en aktiv og historisk by, hvor der altid sker noget i gaderne. Og netop i gadebilledet kommer der i hvert fald til at ske noget, for Nyborg skal have ikke færre end 40 historiske markedsboder lavet i træ.

Det er meningen, at boderne skal bruges til forskellige arrangementer i den indre by og omegn året rundt - for-eksempel til historisk marked ved slottet eller generelt i julemånederne. Markedsboderne signalere middelalderstemning, men kan ifølge udvalget bruges i alle mulige sammenhænge.

Fabrikeres lokalt

Det blev på mødet foreslået, at fremstilling af trækonstruktionerne til boderne sker på Jobhuset, som har været med til at udvikle modellerne.

Desuden blev det også foreslået, at vedligeholdelse af boderne sker på Jobhuset, som har mulighed for at reparere opståede skader.

Over trækonstruktionerne skal udspændes et markisestof, som dog kommer udenbys fra. Det bliver fabrikeret og syet af Alux, der ligger i Silkeborg. Udgifterne til boderne på 254.000 kroner afholdes af Nyborg Kommune, hvor en del af pengene kommer fra budgettet til branding og erhvervsudvikling.

Dog bliver der en lejepris på 100 kroner på boderne, som vil blive opkrævet af Turistkontoret. Lejen skal gå til vedligeholdelse og reparation af træboderne, og lejerne skal selv sørge for at stille boderne op og tage dem ned igen.

Hvor de 40 boder skal opbevares, når de ikke bruges, er endnu uklart.

Markedsboder for en kvart million Intro

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce