Der venter en turbulent sommer i Nyborg Marina. Derfor har kommunen bedt embedsmanden Jens Kimer om at fortsætte som havnefoged en tid

Nyborg: Stillingen som havnefoged i Nyborg Marina bliver ikke slået op lige med det samme.

Ind til videre bliver det nemlig afdelingsleder Jens Kimer fra Teknisk Afdeling på rådhuset, der skal tage vagten i lystbådehavnen. Den post har han haft nogle måneder, efter havnefoged Annette Ingemann Thomsen måtte sige op på grund af sygdom, og Jens Kimer får altså ikke lov til at smide kasket og arbejdsjakken foreløbig.

- Der venter en sommer med masser af byggeri i Nyborg Marina, og der har vi brug for en erfaren mand som Jens Kimer, siger byrådsmedlem Per Jespersen (S), formand for Teknik- og Miljøudvalget.

Per Jespersen oplyser, at det endnu ikke er besluttet, hvornår stillingen som havnefoged slås op.

Nyborg Marina er i gang med et stor modernisering, der løber op i over 100 millioner kroner. For tiden arbejder håndværkere med moderniseringer og udbygninger i Nyborg Sejlforening og Nyborg Roklub, og senere i år skal der bygges en række nye klubhuse til andre af søsportsforeningerne.  

  • Journalist portræt

    Af:

    Journalist og souschef på Fyens Stiftstidendes Nyborgredaktion. Jeg har arbejdet på avisen siden midten af 1980'erne. Det meste af tiden har jeg været på redaktionen i Nyborg, men jeg har også arbejdet på erhvervs- og webredaktionen og i fem år skrev jeg om boliger, arkitektur og havestof. Jeg bor i Nyborg.