Mariahøjen stadig grøn


Mariahøjen stadig grøn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

NYBORG: Det grønne flag kommer til at vaje i flagstangen i Børnehaven Mariahøjen et år endnu.

Børnehaven, der holder til på Tværvej i Nyborg, har nemlig igen i år fået det grønne flag og mærkningen Grønne Spirer, som Friluftsrådet står bag.

Det grønne spirer-flag gives til daginstitutioner, som sørger for, at børnene får en forståelse for naturen og miljøet, røde kinder og snavsede fingre. I år er 79 institutioner blevet mærket grønne, og en af dem er altså Mariahøjen, der har fået stor ros af Friluftsrådet, fortæller institutionsleder Mette Kellermann.

- I det brev, som Friluftsrådet har sendt til borgmester Jørn Terndrup, står der blandt andet, at ingen gør så meget ud af det som os, og at det skal han være stolt af, fortæller Mette Kellermann.

Hvorvidt Jørn Terndrup er stolt over Mariahøjen, afslører han måske fredag, når han skal hejse det grønne flag i forbindelse med børnehavens sommerfest.

Børnehaven Mariahøjen arbejder stadig målrettet på at blive officiel naturinstitution. Derfor arbejdes der nu på et høringssvar, som skal afleveres til Nyborg Kommune på fredag.

- Vi håber, at kommunen vælger at sige, at man vil sende et tydeligt signal om, at man vægter det grønne, udelivet og sundhed, og at man derfor vil lave en decideret naturbørnehave, siger Mette Kellermann.

Mariahøjen stadig grøn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce