Mand for mad og musik

John Sørensens vagt for broløbet går fra i tirsdags tidlig om morgenen til natten til søndag.
Foto: Yilmaz polat

Mand for mad og musik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

John Sørensen har travlt i denne tid, han står både for mad og musik til broløbet

NYBORG: Musik og mad er to vigtige bestanddele, når en festlig begivenhed skal holdes. Og en festlig begivenhed er præcis, hvad broløbet er for både løbere og tilskuere. Derfor har formanden for NGIF's Koncertudvalg, John Sørensen, mere end almindeligt travlt i øjeblikket.

- Der er nok at se til i disse uger, konstaterer han.

Der skal lægges vagtplaner og sørges for lyd og lys. Der skal bookes telte og toiletter. Og så er det vigtigt, at øllene kan holdes kolde, så fire kølevogne må der også til.

- Jeg tilrettelægger alt, hvad der har med koncerten og maden at gøre. Helt ned til sådan nogle små ting som prisskilte og byttepenge, som man jo tænker, bare er en selvfølge, fortæller John Sørensen.

En af de større opgaver, som han tager sig af, er et kæmpe telt på 18 gange 122 meter, der skal rumme 2000 spisende gæster.

- Der skal for eksempel indhentes tilladelse fra brandmyndighederne og politiet, når man sætter sådan et telt op, forklarer han.

Dem, der har købt spisebillet, kan se frem til en buffet fra DSB's Kursuscenter i Knudshoved, hvor kokken, René Nygaard, står for lækkerierne.

- Jeg har jo den holdning, at vi skal lytte til de professionelle og lade dem tage sig af maden. Det er derfor min fornemmeste opgave at holde mig i baggrunden, siger John Sørensen.

Lokale leverancer

Derfor holder han sig alene til planlægningen. Og det er der til gengæld også rigeligt af - ikke mindst i forbindelse med aftenens koncert.

- Jeg skal opfylde alle de kontraktlige forhold og sørge for, at der er, hvad der skal være.

For John Sørensen har det været vigtigt, at alle leverandører er fra lokalområdet.

- Vi har så vidt muligt forsøgt at lægge alle aftaler inden for Nyborg Kommune. Selv lyd og lys er fra Østfyn, fortæller han lidt stolt.

Fra i tirsdags om morgenen til lørdag nat regner John Sørensen ikke med at være hjemme.

- Mine børn er flyttet hjemmefra, så det er kun min kone, det går ud over. Men jeg gør det jo, fordi jeg synes, det er interessant at være med i. På lørdag starter vi kl. 7.30 og forventer at være hjemme kl. tre om natten.

Mand for mad og musik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce