Malerbøtter, pensler og baby-pludren

Mette Stokholm åbner sin malerforretning ved Nydamsvej lørdag. Derefter vil det nogle gange om ugen være muligt at købe malervarer og få gode råd hos Mette Stokholm, der ind til videre også skal passe lille Freja. Foto: Mogens Rasmussen

Malerbøtter, pensler og baby-pludren

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Malermester Mette Stokholm har flyttet sit lagersalg af malervarer ind til Nyborg. Fra lokaler ved Nydamsvej vil hun styre sin malerfirma, passe butikken og den lille efternøler, Freja.

Nyborg: Tiden har været hård ved specialforretninger for malervarer. Byggemarkeder og nettet har snuppet store lunser af markedet, mens specialforretningerne er lukket på stribe. Sådan har det også været i Nyborg, men nu er der kommet et nyt udsalg af malervarer til byen.

Det er malermester Mette Stokholm, der har flyttet sin forretning fra nogle fodkolde lokaler i Industri Vest til mere lune og først og fremmest mere centrale lokaler - nemlig en bygning, der indtil for nylig rummede lageret til cykelforretningen, Fri Bikeshop. Malerforretningen, der hedder Malerens Lagersalg, får dermed adresse på Nydamsvej - en parallevej til Vestergade.

Det er ikke uden betydning, at de nye lokaler er dejlig lune. Mette Stokholm har nemlig fået en efternøler, Freja på nu fire måneder, og ind til videre vil hun også være at finde i malerudsalget.

Mette Stokholm har været farvehandler siden 1999, og har blandt andet tidligere haft en Flügger-forretning i Ørbæk. Hun driver Malerfirmaet Mette Stokholm, og lagersalget med malervarer vil fremover have åbent torsdage og fredage fra 14 til 17 og desuden lørdage i luge uger fra 10 til 13. Butikken åbner lørdag den 3. februar.

Forretningen handler med malerprodukter fra Nordsjö, der er et mærke under kæmpekoncernen AkzoNobel.

- Det er den maling, vi selv bruger i malerfirmaet, så vi ved, hvad vi sælger, siger Mette Stokholm.

Malerbøtter, pensler og baby-pludren

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce