Torvet i Nyborg var fyldt med tilhørere, da TV2 Charlie lørdag bød på en gratis omgang rock.

Nyborg: Lidt over klokken 18 lørdag bredte rockmagien sig for alvor over Nyborgs TV2 Charlie-torv, da Anders Blichfeldt fra gruppen Big Fat Snake bød velkommen og indledte det show, som TV2 Charlie bød på for at foretage de første optagelser til stationens nye musikserie, Rockshow.

Første gruppe på mobilscenen, der fyldte næsten lige så meget som hele rådhusets facade, var Halberg & Friends, der passende leverede "Magi i luften" til publikums udelte begejstring.

For vejret og den omstændighed, at koncerten var gratis, betød, at Torvet var fyldt med forventningsfulde tilhørere. Gratis-princippet kom i stand, blandt andet gennem sponsormidler fra havneselskabet ADP A/S,

Allerede fra klokken 13 var det muligt at overvære lydpøverne. Det have mange - børn som voksne - benyttet sig af. Alligevel blev stemningen ekstra intens og forventningsfuld hen mod klokken 18, hvor flere og flere stimlede sammen på Torvet.

TV2 skulle dog først lige nå at trække vejret fra Vejrbilen, placeret i voldgravsenden af pladsen. Det skete op til klokken 18, så der gik et par minutter over det annoncerede starttidspunkt, inden Anders Blichfeldt, forsanger i Big Fat Snake, under publikums jubel entrede scenen og sang for til Rockshow. Mens Halberg & Friends stod for første del af Rockshow på Torvet, vendte Blichfeldt tilbage med Big Fat Snake i anden afdeling af showet. Også Rugsted & Kreutsfeldt og Rocazino var på programmet.

Forinden koncerten gik i gang, havde Nyborgs borgmester Kenneth Muhs (V) og byrådsmedlem Peter Wagner Mollerup (V), formand for Erhvervs- og Udviklingsudvalget, gjort scenen usikker med deres lokale velkomst til showet. Klædt i 80'er-tøj og matchende parykker bød de på en en slags tale- og sang-duet, sammensat af strofer fra 80'ernes kendte pop- og rocksange.

  • Andreasen_Niels_(2015)_023

    Af:

    Journalist på Fyens Stiftstidendes redaktion  i Nyborg, tovholder Lokalavisen Nyborg. Tidligere ansat på erhvervsredaktionen på Fyens Stiftstidende i Odense, inden da journalist på Fyns Amts Avis i Nyborg og Ugeavisen i Odense.