Mads og Monopolet udsolgt på ti minutter

Mads Steffensen og ?Mads og Monopolet? sælger billetter i Nyborg. Rigtigt hurtigt endda. Arkivfoto.

Mads og Monopolet udsolgt på ti minutter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Alle vil i Bastionen i Nyborg for at overvære en live-optagelse af det populære DR-radioprogram.

Nyborg: Ti et halvt minut. Så lang tid tog det kulturhuset Bastionen i Nyborg at sælge 388 pladser til liveoptagelser af Radioprogrammet Mads og Monopolet lørdag den 16. december.

- Det var helt fantastisk at se, jubler lederen af Bastionen, Tue Fabricius.

- Vi kunne stå og følge salget på computeren, og det lignede nærmest et computerspil, hvor man kunne se hvordan stolene i salen skiftede farve, når de blev solgt. Så hurtigt har vi aldrig solgt en koncert eller forestilling før, siger han.

Bastionen har holdt aftalen om DR-udsendelsen hemmeligt, og det var først, da Mads Steffensen under udsendelsen lørdag formiddag fortalte om optagelserne i Nyborg, salget blev givet frit. Og så gik det altså meget hurtigt.

Folk, der ikke var hurtig nok til at smide kaffekoppen og morgenkrydderen, har måske alligevel en lille chance for at komme ind til optagelserne i Bastionen. På sin hjemmeside skriver Bastionen nemlig: "Det er helt kvit og frit - du skal bare bestille en billet her på siden. Men, kom i god tid - hvis du ikke er på plads 8.55 - så forærer vi din plads væk til en anden."

Med sig til Nyborg for at give bud på løsning af dilemmaer, lyttere har stillet studievært Mads Steffensen, er skuespiller Nicolaj Kopernikus, modeekspert og -skribent Uffe Buchard og folketingsmedlem Pernille Rosenkrantz-Theil (S).

Der er også musikalske indslag under optagelsen, men ind til videre er det hemmeligt, hvilke kunstnere, der vil optræde.

 

Mads og Monopolet udsolgt på ti minutter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce