Lutter idyl på Sydkajen


Lutter idyl på Sydkajen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

MØDE: Enighed mellem andelsforening og bygherren Jyske Seniorboliger

NYBORG: Såvel bygherren Jyske Seniorboliger som formanden for andelsforeningen Sydkajen blok 1, Niels Tauber, er særdeles tilfredse med tingenes tilstand på havnefronten.

Det siger de samstemmende til Fyens Stiftstidende, og de siger ligeledes, at gelænderet i trapperummet nu er lovliggjort.

Var det ikke blevet det senest i fredags, ville andelsforeningens næstformand, Per Brøchner-Nielsen fra Hobro, være gået til politiet, fordi en medarbejder på kommunes tekniske afdeling gav ibrugtagningstilladelse til de 10 nederste lejligheder, selv om altaner og trappegelændere ikke var færdige, da tilladelsen blev givet.

På et møde mellem Jyske Seniorboliger og andelsforeningens bestyrelse i mandags drøftede parterne en fejl- og mangelliste.

- Vi havde en god snak med bygherren om fejlene, og dem lovede direktøren, Ole Kronholm, udbedret, fortæller Niels Tauber. Og han føjer til, at håndværkerne allerede er gået i gang. Det gjorde de i går - altså dagen efter mødet mellem de to parter.

- Jyske Seniorboliger havde fuld forståelse for vores synspunkter, så man kan kun sige, at det går godt her på Sydkajen, konkluderer Niels Tauber.

Samme holdning har Ole Kronholm, der siger, at der ikke er de store problemer på Sydkajen, og at håndværkerne har taget fat på at udbedre de fejl og mangler, som andelsforeningens bestyrelse havde peget på.

Ole Kronholm lover alt klart til omkring 1. marts, og det gælder også de to penthouselejligheder, som der endnu ikke er givet ibrugtagningstilladelse til.

Fra lejer til andelshaver

Er alt, som det skal være 1. marts, kan beboerne overtage deres lejligheder. Det har de hidtil nægtet, fordi andelsforeningens rådgivere havde fundet en række fejl og mangler.

I dag er beboerne derfor lejere hos Jyske Seniorboliger.

Ole Kronholm kan i øvrigt fortælle om stor interesse for luksuslejlighederne. I blok 1 er der udsolgt 1. marts, og blok 2 kører efter planen og bliver stort set færdige samtidig med blok 1. I 2'eren mangler Jyske Seniorboliger kun at sælge tre lejligheder, før der er helt udsolgt.

- I blok 3, der sælges som ejerlejligheder, er der i øjeblikket solgt fem lejligheder, oplyser Ole Kronholm, og han fortæller endvidere, at fem af de tre blokkes seks penthouselejligheder på 200 kvadratmeter indendøre og næste lige så mange på altanerne allerede er solgt.

Direktøren regner i øvrigt med, at der sælges endnu flere boliger, når det bliver marts og påske.

Påsken er nemlig det tidspunkt, hvor der ofte er rigtig gang i salget af boliger.

Jyske Seniorboliger vil selv skubbe på udviklingen gennem salgsfremstød.

- Vi vil blandt andet holde åbent hus i møblerede lejligheder, så folk kan se, hvad det er, at de kan købe, slutter en optimistisk Ole Kronholm.

Lutter idyl på Sydkajen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce