Lukning af rute 920: Borgmester vil ikke acceptere nedlæggelse

Kenneth Muhs (V), borgmester i Nyborg, er ikke begejstret for forslaget om at nedlægge rute 920, der dækker store dele af Nyborg Kommune, og han vil gøre, hvad han kan, for at forslaget ikke bliver vedtaget. Arkivfoto: Vibeke Volder

Lukning af rute 920: Borgmester vil ikke acceptere nedlæggelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nyborgs borgmester ser planen om at nedlægge FynBus' rute 920 som et forslag, som han vil gøre alt for at få lagt ned igen.

Nyborg: Uddannelsesledere på Østfyn er skræmte ved udsigten til, at rute 920 bliver nedlagt, sådan som FynBus har foreslået i forbindelse med de seneste spareplaner. Står det til Nyborgs borgmester, Kenneth Muhs (V), kommer det aldrig til at ske.

- Jeg kan på ingen måde acceptere, at man skulle nedlægge Rute 920. Det er en rute, som betyder meget ikke mindst uddannelsesmæssigt i forhold til vores campus, som mange elever kommer til på den måde, siger Kenneth Muhs, der umiddelbart efter offentliggørelsen af spareplanerne tirsdag tog kontakt til FynBus' formand.

- Jeg har gjort ham opmærksom på, at det her ikke er en farbar vej, og at vi ikke kan støtte det her, tilføjer Kenneth Muhs, der ser de regionale ruter som vigtige livslinje i kommunerne.

- Hvis vi skal fastholde at kunne gøre noget decentralt, og at alting ikke skal centreres i Odense, har vi behov for de ruter. Derfor kan vi på ingen måde bakke op om forslaget, siger Kenneth Muhs, som ikke vil afvise, at Nyborg Kommune må træde ind, hvis rute 920 forsvinder.

- Lige nu kan jeg ikke forestille mig, at det bliver sådan. Men at få kommunen til at hænge sammen og få transporteret folk til både uddannelse og arbejde er afgørende, og hvis det mod forventning bliver sådan, bliver man nødt til at se på, hvad vi har af løsninger, siger Kenneth Muhs, der er fortrøstningsfuld efter at have reaktioner fra andre berørte kommuner.

- Der er forståelse for vigtigheden af den regionale sammenhængskraft. Det gør også, at jeg tænker, at der er noget medvind i forhold til at sige, at man i FynBus må sætte sig ned og finde en løsning, så man ikke skal lukke den rute, siger Kenneth Muhs.

Lukning af rute 920: Borgmester vil ikke acceptere nedlæggelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce