Lokale talenter løber med hovedroller i voldspillet

Anton Lambert fra Nyborg går til daglig på musicaltalentskolen, som han afslutter i år. Dermed er der lagt op til et travlt forår for det unge talent, der skal spille rollen som Don Lockwood i "Singin' in the Rain". Foto: Kasper Riggelsen

Lokale talenter løber med hovedroller i voldspillet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fire garvede voldspillere skal stå i spidsen for sommerens forestilling på Nyborg Voldspil, "Singin' in the Rain". Hele 60 personer deltog i audition, hvoraf instruktørteamet har valgt godt halvdelen ud.

Nyborg: Optakten til årets sommerforestilling på Nyborg Voldspil, "Singin' in the Rain", har været præget af dramatik i kulisserne. Det første og meget vigtige skridt mod det færdige resultat blev taget i efteråret med ansættelsen af et nyt instruktørteam, og nu er der så også kommet styr på, hvem der skal optræde på scenen.

Hele 60 personer mødte frem, da der tidligere i år blev afholdt audition på Slotsmøllen, og godt og vel halvdelen er at finde på den officielle rolleliste. Det blev fire garvede voldspillere, der løb med hovedrollerne.

Anton Lambert fra Nyborg har medvirket i "Grease" og senest juleforestillingen "Jul på slottet" i rollen som prins Valentin. Til sommer skal han spille stumfilmstjernen Don Lockwood, der er blevet udødeliggjort på film af skuespilleren Gene Kelly.

Don Lockwoods filmpartner, Lina Lamont, skal spilles af Emma Normann Hansen fra Kerteminde, der har medvirket i en lang række både større og mindre roller hos Nyborg Voldspil. Tidligere på året gjorde hun sig bemærket ved at være en af de nominerede ved årets Musical Award-show for sin rolle som danser i "Grease".

Signe Bækkelund fra Nyborg har også spillet med i sidste års succesforestilling og inden da "Atlantis". Til sommer skal hun prøve kræfter med rollen som Kathy Selden. En rolle, som hun glæder sig rigtig meget til. Men det bliver også hårdt arbejde, for der er ikke plads til at fejle, udtaler hun i en pressemeddelelse fra Nyborg Voldspil.

Jens Jepsen fra Odense har spillet teater på hele Fyn, og har blandt andet medvirket i "jul på Slottet" i rollen som konge. Alligevel gik han til audition på en af birollerne, men endte i stedet med at få rollen som Cosmo Brown, Don Lockwoods gode ven.

Instruktørparret Vicki Berlin og Nikolaj Tarp lægger da heller ikke skjul på, at det har været noget af et puslespil, at få kabalen til at gå op. De føler sig dog overbeviste om, at man står tilbage med de helt rigtige personer.

"Singin' in the Rain" spiller fra den 20. juli til den 11. august.

Instruktørteamet Vicki Berlin og Nikolaj Tarp er  imponerede over niveauet ved den store audition tidligere i år. Begge lægger de dog vægt på, at amatørteater samtidig skal være sjovt. Foto: Kasper Riggelsen
Instruktørteamet Vicki Berlin og Nikolaj Tarp er imponerede over niveauet ved den store audition tidligere i år. Begge lægger de dog vægt på, at amatørteater samtidig skal være sjovt. Foto: Kasper Riggelsen

Lokale talenter løber med hovedroller i voldspillet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce