Lokal kok finaleklar

Resturant Leffroy i Nyborg
Foto: Jens Wognsen

Lokal kok finaleklar

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nyborg: Interessen for at være med i Årets Vildtret 2015, arrangeret af Sekretariatet for bæredygtig jagt, har været overvældende stor med flere end 30 tilmeldinger.

Dommerpanelet har nu udvalgt seks finalister fra toprestauranter fra hele Danmark, og kokken Claus Jørgensen fra Restaurant Lieffroy i Nyborg er iblandt. Finalisterne skal dyste om at kreere den bedste ret af frisk vildtkød nedlagt af danske jægere, når konkurrencen bliver afholdt den 18. oktober i Forum til Intercomps Mad, Bolig og Design-messe.

De seks finaleopskrifter er udvalgt på baggrund af tre primære kriterier: smag, præsentation og bæredygtighed.

Lokal kok finaleklar

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce