Nyborg: Der var både rekordmange deltagere og der blev slået løbsrekord, da Nyborg Tri lørdag formiddag arrangerede mini-triathlon på stranden ud for Hotel Nyborg Strand.

200 sprang i de livlige bølger i Storebælt og svømmede først 400 meter langs stranden, herefter stod den på 18 kilometer cykelløb og fire kilometers løb langs stranden til mål.

Stævneleder Tobias Toftgaard var yderst tilfreds med dagen, da alle løbere var i mål og klubmedlemmerne og hjælpere var i gang med oprydningen på stranden.

- Det er femte år, vi arrangere minitri her, og nu kører det bare. Folk er heldigvis meget tilfredse med at komme her og mange nyder, at der er start, slut og skift i samme område. Det giver en god samling på det hele, og er også godt for publikum, fortalte han.

Det er første gang, at over 200 deltager i Nyborg Minitri.

Vinder for mændene blev Peter Østergaard fra Odense Tri, OTK. Han tilbagelagde ruten på 46 minutter.

- Det var sjovt med bølger. Vi svømmer jo meget i søer, så det er sjovt at svømme i havet, selv om det ikke er min bedste diciplin. For mig er det godt hvis svømmeturen ikke er så lang, så jeg ikke kan indhente så meget ude på cykel- og løberute, sagde elite triatleten, der dog var inde, som nummer tre blandt svømmerne.

Vinderen for kvinderne kom også fra OTK.

Karoline Hemmsen er heller ikke den skarpeste svømmer, men hun havde hentet sine konkurrenter allede ved skiftet mellem cykel og løb.

Hendes tid lød på 55 minutter.

- Vejret og omgivelserne er perfekte herude og det er et hyggeligt stævne. Det er fedt at se mange fra vores egen klub. Man hygger sig med at se de blå farver og ligge og konkurrere lidt derude, sagde hun, inden hun kørte med klubkammeraterne tilbage til Odense.

  • Jensen_Stine_Jessen_(2015)_024

    Af:

    Jeg er journalist på Fyens Stiftstidendes redaktion i Odense. Jeg skriver om stort og småt i Odense Kommune. Mit særlige stofområde er ældre- og handicap-politik. Jeg er uddannet fra Journalisthøjskolen i Århus, og jeg har desuden en bachelor i dansk og statskundskab fra Københavns Universitet. Jeg bor i landsbyen Vindinge uden for Nyborg med min mand og vores tre børn.