To litauere mistede mandag deres pas, da en indbrudstyv var løs i deres hus.

Ellinge: To litauiske pas var blandt de ting, der blev stjålet ved et indbrud i et hus på Ferritslevvej i den vestligste del af Nyborg Kommune mandag.

Huset bebos af litauere, som udover passene også mistede to pc'er af mærket Dell samt et ur og en jakke. Politiet kan ikke oplyse værdien på det stjålne.

Fordi der er tale om udenlandske pas, er der ikke noget, Fyns Politi kan gøre for at hjælpe de pasløse litauere ud af kniben.

- De skal rette henvendelse til den litauiske ambassade i Danmark, som kan hjælpe dem, siger politiassistent ved Fyns Politi, Hans Erik Brendholm, der ikke kan afvise, at passene muligvis kan misbruges til kriminelle formål.

Indbruddet fandt sted mandag 5. februar mellem klokken 13 og 17, hvor gerningsmanden pillede en rude ud og kravlede ind huset, som blev gennemrodet.

  • Tim Kildeborg Jensen

    Af:

    Jeg er journalist på Fyens Stiftstidendes redaktion i Nyborg, hvor jeg også bor. Jeg skriver om det meste, men dækker især områderne skole- og dagtilbud, social og familie samt sundhed og forebyggelse.