Lilholt sælger stadig billetter


Lilholt sælger stadig billetter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

LYKKESHOLM: De lyse nætters orkester kalder Lars Lilholt Band sig også, og alt tyder på, at orkestret kommer til at leve op til navnet onsdag på Lykkesholm Slot.

Uanset om vejret holder, så har 1500 sikret sig en billet allerede, og selv om det er noget fra billetsalget til både Runrig sidste sommer og Kim Larsen året før, så er billetsælger Hans Quistgaard fra JVB i Odense godt tilfreds.

- Det er fint, når man tænker på, at det er en onsdag aften, og hvis vejret bliver, som det er nu, så kan der også komme endnu flere, siger koncertarrangøren, der samarbejde med NGIF's Koncertudvalg om Lykkesholmkoncerten onsdag aften.

Lars Lilholt Band er eneste navn på billetten, og det er helt normalt for kunstneren, fortæller Hans Quistgaard, der netop har haft Bob Dylan på visit i Odense.

To sæt

- Lars Lilholt spiller to sæt, og de spiller længe, så der er ingen opvarmning, siger han.

Lars Lilholts nuværende turné bringer ham og bandet rundt til 40 danske byer, og ud over Lykkesholm spiller de også i Odense og i Aarup på Frøbjerg Bavnehøj, hvor der er henholdvist udsolgt og afsat 1000 billetter, fortæller koncertarrangør Quistgaard.

Interesserede kan købe billet hos Danbillet, www.billetnet. dk, hvor man kan printe sin billet ud selv, og hos Nyborg Turistbureau. Prisen er 200 kroner plus gebyr.

Hvis man venter og køber sin billet ved Lykkesholm, som man også kan, så koster det i stedet 250 kroner.

Lilholt sælger stadig billetter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce