• Mandag formiddag blev der foretaget ligsyn af den 69-årige mand, der fredag aften døde, da han faldt i havnen i Nyborg.
  • Politiet er ikke blevet klogere på dødsårsagen. Tirsdag skal manden derfor obduceres.

Nyborg: Klokken 10.30 mandag begyndte ligsynet af den mand, der fredag aften faldt i havnen og døde, efter han var kommet cyklende langs kajen ved Lystbådevej. Undersøgelsen gav ikke de svar, politiet havde håbet på.

- Vi kan ikke se det ud fra at besigtige kroppen. Der skal graves dybere for at finde ud af, hvad årsagen kan være, siger Kenneth Taanquist, vagtchef ved Fyns Politi.

Fredag aften omkring klokken 17.30 så et vidne manden komme cyklende ved Nyborg Marina. Vidnet har forklaret, at manden slog et pludseligt slag med cyklen og væltede, så han endte i vandet. Den afdøde var kommet kørende på et smalt stykke vej mellem et hegn og selve kajkanten.

Skal obduceres tirsdag

Hvorfor han faldt i vandet, er stadig ikke til at sige. Om dødsårsagen skyldes et ildebefindende, ren og skær uheldighed eller noget helt tredje, mangler politiet stadig svar på.

- Det retslige ligsyn har ikke kunnet fortælle, hvad dødsårsagen er. Derfor skal der være en obduktion, og det bliver i morgen, forklarer Kenneth Taanquist.

Det er normal procedure at gå videre til obduktion, når ligsynet ikke giver resultater. Lige nu har Fyns Politi intet at tilføje til omstændighederne ved dødsfaldet. Det vil være gætværk, siger vagtchefen. Tirsdag satser politiet på at være nærmere en forklaring på den tragiske hændelse.

  • fyens.dk

Mere om emnet

Se alle
Obduktion: 69-årig druknede i Nyborg Havn

Obduktion: 69-årig druknede i Nyborg Havn

1
Faldt i havnebassin: 69-årig mand omkommet i Nyborg

Faldt i havnebassin: 69-årig mand omkommet i Nyborg