Libergren ny lokal V-kandidat

Bo Libergren Foto: Robert Wengler.

Libergren ny lokal V-kandidat

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gruppeformand fra regionsråd satser på Folketinget.

Nyborg: Fynboerne får ved næste folketingsvalg mulighed for at sætte kryds ud for navnet Bo Libergren. Det 48-årige regionsrådsmedlem er netop blevet valgt som folketingskandidat for Venstre i Nyborg-kredsen, oplyser kredsbestyrelsen i en pressemeddelelse. - Udover at fortsætte indflytningen af statens arbejdspladser skal Fyn have flere uddannelsespladser, ligesom Storebæltsafgiften bør nedsættes eller helt afskaffes. Som folketingskandidat kan jeg desuden fortsætte min kamp for at sikre et stærkt sundhedsvæsen med fokus på kvalitet og sammenhæng, siger Bo Libergren om sine mærkesager. Han har været folkevalgt, siden han i 1993 blev valgt til Fyns Amtsråd og er i dag gruppeformand for Venstre, medlem af forretningsudvalget samt formand for udvalget for det nære sundhedsvæsen i Region Syddanmark.

Indtil valget i november sidste år var Bo Libergren også medlem af Odense Byråd og politisk ordfører for Venstres gruppe, men her fik Venstre et dårligt valg og Libergren røg ud.

Den historie- og samfundsfagsuddannede far til to bor i Kratholm syd for Odense og arbejder til daglig som økonomiansvarlig i familievirksomheden L-Brand & Teknik, der sælger, installerer og servicerer automatiske brandalarmeringssystemer.

Der er stor glæde hos organisationen. - Jeg er både glad for og stolt over at kunne præsentere Bo som vores kandidat, lyder det fra Jørgen Mortensen, formand for Venstres kredsbestyrelse. - Bo Libergren har både livserfaring og stor faglig indsigt samt politisk rutine og tæft. Folkestyret har brug for kandidater med erhvervserfaring, og samtidig har vi med Bo en kandidat, som kender alle samfundets lag og indretning, tilføjer kredsformanden. /EXP og moras

Libergren ny lokal V-kandidat

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce