Lejer føler sig snydt: Kan ikke få indskud tilbage


Lejer føler sig snydt: Kan ikke få indskud tilbage

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Randi Hansen er vred. Hendes datter mister sandsynligvis både sit indskud og et sted at bo

ØRBÆK: Et lejemål på Assensvej 20 oven over den gamle købmand er nu endt i åben konflikt imellem udlejeren, den skandaleombruste Bo Lavstsen, og den unge lejers mor, Randi Hansen. Hun er vred, fordi hendes datter ifølge hende blev snydt, da hun skrev under på lejekontrakten med Bo Lavstsen, der har været omtalt flere gange i Stiftstidende.

- Han skulle nok sørge for, at lejligheden blev sat i stand, inden hun skulle flytte ind. Men da vi kom, var der hverken el, varme eller vand. Der var heller intet gulvtæppe, fortæller Randi Hansen.

- Så blev jeg gal. Og så sagde han, at vi bare kunne opsige lejemålet. Før ville han ikke give os pengene tilbage. Men min datter skulle jo have et sted at bo, så vi ville ikke bare opsige lejemålet, for så havde min datter da først mistet sin penge, fortæller Randi Hansen.

Herefter bliver de ringet op fra et hemmeligt nummer af en mand, der angiveligt er sagfører for Bo Lavstsen.

- Han sagde, at han ville råde os til opsige lejemålet. Men jeg kunne sjovt nok høre de samme børn i baggrunden, som da jeg fire minutter forinden talte med Bo Lavstsen, fortæller Randi Hansen.

Nu er konflikten gået i hårdknude, for Randi Hansen og hendes datter vil ikke opsige lejekontrakten uden at få indskuddet først.

Og Bo Lavstsen vil ikke udbetale de 16.550 kroner, før han har fået en skriftlig opsigelse.

For sådan er den normale procedure, forklarer han.

- Det er jo ikke muligt at snyde en udlejer for deres indskud, så de er godt sikret. Men det er jo sådan, at man skal sende en skriftlig opsigelse, før man kan få pengene. Og jeg har ikke set nogen opsigelse i min postkasse endnu, konstaterer han.

Efter at have snakket med Lejernes Landsorganisation har Randi Hansen nu fået dens ord for, at lejekontrakten er misligeholdt, fordi der hverken var vand, el eller varme. Derfor har de nu besluttet sig for at sende en opsigelse af selve lejekontrakten, som må betegnes som misligeholdt.

Hende og datteren regner dog ikke umiddelbart med at se de 16.550 kroner igen. - Men vi vil bare gerne ud af det nu.

Lejer føler sig snydt: Kan ikke få indskud tilbage

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce