Lege Kæden væk fra Torvet


Lege Kæden væk fra Torvet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

NYBORG: Den eneste forretning med adresse på Torvet i Nyborg, Lege Kæden, flytter væk inden planerne om et nyt, flot torv er ført ud i livet.

Lege Kæden rykker til sommer til den modsatte ende af bykernen, nemlig til Vestervoldgade, hvor butikken skal ind ved siden af den nye Expert-forretning i Royalcentret.

- Vi er ikke tilhængere af at man fjerner alle parkeringspladserne på Torvet, siger Jørgen Hansen, der driver legetøjsforretningen i Nyborg.

- I Vestervoldgade kan vi desuden være sikker på, at vi ikke pludselig ligger i en gågade, siger han med henvisning til bymidtegruppens torveplaner, der også omfatter planer om flere gågader i bymidten.

Der er dog også helt andre årsager til legetøjsforretningens flytteplaner. Lokalerne i den gamle, smukke hjørneejendom på Torvet er ikke praktiske, og i Royalcentret venter langt bedre forhold for personalet. Butikslokalet her er ikke større end den gamle legetøjsbutik, men det er mere regulært.

Lege Kæden i Nyborg drives sammen med en legetøjsforretning i Kerteminde - og butikkerne har også salg via internet, der ekspederes fra lageret i Nyborg.

Lege Kæden væk fra Torvet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce