Lars P. helt ustyrlig


Lars P. helt ustyrlig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tårup - Svendborg 5-1 (3-1): Det var et Tårup hold med ryggen mod muren inden mødet med Svendborg i går. Der skulle point ind på kontoen for at sikre en forbliven i Serie 2.

Det var da også et tændt mandskab, der gik på banen fra første fløjt. Godt anført af René Jensen og Lars Pedersen på midtbanen, var det Tårup der lagde bedst ud.

Allerede efter fire minutter tog Lars chancen et stykke uden for feltet og bragte hjemmeholdet i front, uden chance for tidligere Tårup keeper René Andersen

Efter et kvarter var den gal igen i Svendborgs lidt tunge forsvar. René Jensen og Lars Pedersen kombinerede smukt igennem, og igen var det med Lars i målscorerens rolle.

Svendborg kom lidt mere med efter den halve time. Et drøn af et frispark blev sat ind under overliggeren, og der blev lagt tryk på hjemmeholdet.

Inden pausen var det dog igen hjemmeholdet der fik scoret - René Jensen fik sidste fod på et indlæg.

Svendborg satsede

Efter pausen smed gæsterne tre mand i front og pressede på for yderligere reducering, men Tårup forsvarede sig flot og fik styr på spillet igen midt i halvlegen.

Kampens store profil Lars Pedersen tog igen en solotur efter 70 minutters spil og serverede bolden for fødderne af Per Frederiksen, der scorede sikkert. 10 minutter før tid var situationen den samme. Igen Lars P. med et flot forarbejde, men denne gang var det Simon Lüder, der var i målscorerens rolle.

Med sejren forbliver Tårup i Serie 2 i den kommende sæson, hvor det bliver med en ny træner i chefstolen. Klubben offentliggør navnet på torsdag.

Lars P. helt ustyrlig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce