En cafégæst i Nyborg så sig tirsdag aften så sur på en bilist, at han kastede en flaske i hovedet på føreren. Bagefter gav han tjenere et knytnæveslag i ansigtet og faldt og brækkede hoften.

Artiklen er opdateret klokken 21.22 med flere oplysninger fra Fyns Politi og klokken 22.17 med navnet på caféen.

En ældre cabriolet udløste kaos på Mellemgade i Nyborg tirsdag aften, da en 74-årig gæst på Café Anthon fik et raserianfald over, at bilen larmede.

- Cafégæsten rejser sig, råber ad bilen og tager en flaske og kaster efter føreren. Den rammer hende lige i hovedet, og hun bliver så chokeret, at hun i et forsøg på at komme væk får sat bilen i bakgear og bakker ind i en lygtepæl, siger Thomas Bendtsen, vagtchef ved Fyns Politi.

Café Anthons tjener opdager den 74-åriges upassende adfærd og beder ham om at forsvinde fra restauranten. Men i stedet for at gå, giver den 74-årige mand den 18-årige tjener et knytnæveslag i ansigtet. Slaget får tjeneren til at skubbe til den 74-årige, der vælter så uheldigt, at han brækker hoften.

Den 74-årige er nu sendt til skadestuen med to sigtelser. En for grov vold mod den 27-årige fører af bilen og en for almindelig vold mod den 18-årige tjener fra Café Anthon. Den 27-årige bilist er også kørt til OUH for at blive tilset for sine skader i hovedet.

Både den 74-årige, bilisten og tjeneren er fra Nyborg.

Fyns Politi fik anmeldelsen klokken 19.33.

  • Af:

    Færdiguddannet som journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i januar 2016. Jeg har siden da vikarieret på Fyens Stiftstidendes redaktion i Ringe og Assens, hvor jeg blandt andet skriver om samfund, erhverv og krimi.

Mere om emnet

Se alle
Tiltalt for flaskekast mod kvinde: - Det kunne aldrig falde mig ind

Tiltalt for flaskekast mod kvinde: - Det kunne aldrig falde mig ind

57
Sådan startede café-dramaet i Nyborg: Hyggelig bryllupsdag ødelagt af 74-årig

Sådan startede café-dramaet i Nyborg: Hyggelig bryllupsdag ødelagt af 74-årig