Langvarig strid om shelter

Arkivfoto: Birgitte Carol Heiberg

Langvarig strid om shelter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den 17. juli 2014 søger Eva Anette Simonsen Fredningsnævnet for Fyn og Naturstyrelsen om tilladelse til opførelse af et shelter på adressen Gl. Vindingevej 8 i Nyborg.

Den 16. september 2014 meddeler Naturstyrelsen dispensation fra strandbeskyttelseslinjen.

Den 7. oktober 2014 giver Fredningsnævnet dispensation.

Den 22. oktober 2014 kommer den tredje tilladelse i hus, da Nyborg Kommune giver den nødvendige landzonetilladelse. Med tilladelsen fulgte en annonce i avisen med en frist for at gøre indsigelse.

Den 11. november 2014 og igen den 17. november retter naboen henvendelse til formanden for Teknik- og Miljøudvalget.

Den 19. november 2014 sender naboen en formel klage over landzonetilladelsen. En uge senere bliver ansøgeren orienteret. Samtidig spørger kommunen ind til, hvordan toiletforholdene tænkes løst.

Den 30. november 2014 svarer ansøger, Eva Anette Simonsen, at hun er åben for dialog.

Den 10. december 2014 er ansøger indkaldt til møde i sagen. Kommunen vil ikke give byggetilladelse, før der er fundet en løsning på toiletforholdene. Forskellige løsningsmodeller kommer på bordet. Dagen efter trækker naboen sin klage tilbage. I dag mener hun, at det skete på forkerte forudsætninger.

23. marts 2015: Byggeansøgning om shelter.

Den 27. april 2015 klager naboen over, at shelteret er ved at blive sat op uden tilladelse. Kommunen giver klager ret. Opsætning må vente, indtil der er fundet en løsning på toiletforholdene.

1. maj 2015 søger Eva Anette Simonsen Naturstyrelsen og Fredningsnævnet om tilladelse til en ny toiletbygning på engen. Kommunen opfordrer ansøger til at opsætte et midlertidigt toilet i udhus, hvis shelter skal stå klar til sæsonstart.

19. maj 2015 meddeler hun, at der opsættes campingtoilet i udhuset. Tre dage senere giver kommunen byggetilladelse til naturshelter på syv kvadratmeter samt midlertidig opsætning af campingtoilet.

10. juni 2015 klager naboen til beredskabet over røggener fra shelterplads.

10. september 2015 giver Fredningsnævnet afslag på toiletbygning på engen.

19. oktober 2015 klager naboen igen, denne gang over, at der er opsat et ulovligt toilet bag shelteret. Kommunen sender samme måned en varsling om påbud. Det ulovlige toilet skal fjernes. Da kommunen kort tid efter kommer på besøg, er forholdet bragt i orden. Til gengæld er der stadig intet campingtoilet i udhuset.

1. november 2015 meddeler ejeren, at campingtoilettet er en realitet.

26. maj 2016: Anonym klage over toiletforhold ved shelterplads.

13. juni 2016 er kommunen endnu en gang på besigtigelse. Her konstaterer man, at alt er, som det skal være. Klagesagen lukkes.

28. august 2017 beder naboen om, at tilladelsen tages op til revision.

30. oktober 2017 afgør Teknik- og Miljøudvalget, at Eva Anette Simonsen skal etablere et rigtigt toilet med håndvask. Kommunen udsender efterfølgende en varsling om påbud. Fristen for at gøre indsigelse udløber ved årsskiftet.

Langvarig strid om shelter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce