Langtved drillede SUB Ullerslev

SUB var i går tydeligt mærket af fraværet af deres spillende træner Alex West.
Foto: kim rune

Langtved drillede SUB Ullerslev

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Serie 3

SUB Ullerslev - Langtved

1-1 (1-1)

Det var et SUB hold uden den spillende træner Alex West der stillede op i lokalopgøret mod Langtved i går.

En Old Boys kamp kostede tre spilledages karantæne og han er ude resten af sæsonen.

Langtved var uden Benny Olsen, der er på vej til Grønland. I hans fravær spillede Johnny Mikkelsen i forsvaret for gæsterne fra Langtved.

En kraftig vind satte sit præg på lokalopgøret fra første fløjt. Der var meget tilfældigt spil, dog med hjemmeholdet i den styrende rolle.

Det blev da også SUB Ullerslev der kom først på tavlen.Unge Jonas Nielsen fik en friløber på kanten af offside og udnyttede tilbudet sikkert uden chance for Henrik Rasmussen i Langtved målet. Her var der spillet otte minutter.

Langtved fik primært deres chancer på dødbolde eller kontrastød. Udligningen kom efter et lille kvarter, da Thomas Kristiansen tog chancen fra distancen og satte den flot ind helt oppe i krogen.

Ineffektive SUB

Resten af halvlegen var det det samme billede . SUB havde bolden, men kunne ikke komme til chancer foran mål.

I anden halvleg blev savnet af Alex West markant for hjemmeholdet, der ikke kunne få bolden i kassen og måtte se gæsterne løbe med det ene point. Et gult kort i hver halvleg betød at SUB-presset aftog lidt i perioder af kampen.

Netop det ene point er nok for SUB Ullerslev til at sikre sig minimum oprykningskamp til Serie 2. Om det bliver til direkte oprykning afgøres på onsdag, hvor SUB spiller ude mod Posten, imens det andet tophold ØB spiller hjemme mod Fraugde. Eventuelle oprykningskampe spilles over de næste to weekender, hvor Fåborg pt. ser ud til at blive modstanderen.

Langtved drillede SUB Ullerslev

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce