Låge for huller i toghegnet


Låge for huller i toghegnet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

NYBORG: Det er uhyggeligt farligt, så ingen kan være tjent med, at det er for let at komme ind bag støjskærmene langs jernbanen gennem Nyborg.

Så nu skal der sættes låge for de huller, der er i støjskærmene langs jernbanen.

Naboer til jernbanen har været opskræmte over i flere tilfælde at se, at børn har leget ved skinnerne ved viadukten over Christianslundsvej.

På stedet er der faktisk fri adgang til banelegemet, fordi der er en åbning mellem de støjskærme, der er sat op.

Avisen henvendte sig i første omgang til Banedanmark for at høre, hvad man har tænkt sig at gøre for at hindre adgangen til skinner.

Men ejeren af støjskærmen på strækningen er broselskabet A/S Sund & Bælt, fordi skærmene blev sat op i forbindelse med omlægning af jernbanen til Vestbroen.

Det er derfor også broselskabet, der har ansvaret for indretningen af skærmene.

Svend Gjeding, der er driftsleder for konstruktioner og geoteknik i broselskabet siger, at han nu har besigtiget stedet.

- Det er meget uheldigt at der er den frie adgang, for det er meget farligt for børn og andre, der kommer ind bag skærmene, siger han.

- Det er ikke kun viadukten ved Christianslundsvej, problemet er. Det samme gør sig gældende ved Frisengårdsvej.

Så Svend Gjeding varsler, at der kommer en aflåst dør op de steder, hvor skærmene ikke når sammen.

- Det bliver døre, der udefra skal låses op med nøgle, men indefra kan åbnes uden videre. Det er nødvendigt af hensyn til flugtveje, hvis nogen skal hurtigt væk fra et tog, siger Svend Gjeding.

Han mener, at midlertidige foranstaltninger ikke rigtig duer bortset fra, at Sund & Bælt overvejer at sætte nogle advarselsskilte op, indtil dørene er etableret.

Låge for huller i toghegnet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce