LO-formand besøger Østfyn

LO's formand Harald Børsting vil drøfte jobskabelse under sit besøg på Østfyn i morgen.
Foto: Kim Rune

LO-formand besøger Østfyn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vigtigst er at drøfte, hvordan der skaffes job til de arbejdsløse, siger LO Østfyns formand, Jan Malling.

LO Østfyn har inviteret LO’s formand Harald Børsting på besøg i morgen, tirsdag den 24. maj. Sammen med lokale faglige folk, herunder formanden for LO Østfyn, Jan Malling, besøger LO-formanden en række virksomheder i området. Formålet er at diskutere den beskæftigelses- og erhvervspolitiske udvikling i området.

- I øjeblikket er vi meget optaget af at skaffe jobs til vores arbejdsløse medlemmer. Arbejdsløsheden blandt medlemmerne i 3F Østfyn er tårnhøj, idet hele 17 procent af medlemmerne er uden job. Derfor gælder det om at skaffe både jobs og uddannelsesmuligheder til folk, siger formand for LO Østfyn, Jan Malling, forud for Børstings turné.

Jan Malling påpeger det vigtige i, at Nyborg og Kerteminde Kommuner involverer sig i det samarbejde, som seks fynske kommuner i øjeblikket er ved at etablere, og som blandt andet handler om at tiltrække nye virksomheder til Østfyn.

- Der er på ingen måde behov for, at vi tøver i den sag. Det er nogle af de ting, vi gerne vil drøfte med medlemmer og ledere ude på arbejdspladserne - og med borgmesteren, når vi besøger rådhuset, siger Jan Malling.

Program for Harald Børstings besøg er:

07.15: LORC, Kystvejen 100, Munkebo.

09.20: Kommunekemi, Lindholmvej 3, Nyborg.

11.10: Munck Asfalt, Slipshavnsvej 12, Nyborg.

14.00: Nyborg Kommune, Rådhuset, Torvet 1, Nyborg.

LO-formand besøger Østfyn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce