Kys på halsen gav betinget fængsel

Dommen over den 20-årige mand fra Nyborg blev afsagt ved byretten i Svendborg. Arkivfoto: Jens Wognsen

Kys på halsen gav betinget fængsel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

20-årig dømt for blufærdighedskrænkelse, men slipper for udvisning af landet.

Nyborg/Svendborg: Et kys på halsen kan lyde som en uskyldig tilnærmelse. Men ikke, når det sker mod den andens vilje. Det koster nu en 20-årig mand en dom på 14 dags betinget fængsel og ulønnet samfundstjeneste i 30 dage. Til gengæld slipper han i første omgang for at blive udvist af landet, sådan som anklagemyndigheden havde lagt op til.

Dommen blev afsagt ved byretten i Svendborg efter en episode, der fandt sted den 28. januar klokken cirka 18.35 ved Frisengårdsvej/F. E. Cronesvej i Nyborg. Her skal den 20-årige have fastholdt en fem år yngre pige og kysset hende i nakken en enkelt gang. Retten fandt det derimod ikke bevist, at han også har trukket hende ned ad gaden.

Selv har tiltalte nægtet sig skyldig, men retten valgte altså at tro på den forurettedes forklaring i sagen. Desuden har man lagt vægt på pigens unge alder, da man skulle finde en passende straf. Op mod det har man vejet den tiltaltes gode personlige forhold og den kendsgerning, at han ikke er tidligere straffet. Derfor blev fængselsstraffen gjort betinget med en prøvetid på ét år, ligesom udvisningen af landet blev gjort betinget med en prøvetid på to år.

Kys på halsen gav betinget fængsel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce