Kuben klar til anden etape


Kuben klar til anden etape

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

NYBORG: Kuben gør nu klar til anden etape af byggeriet på den let sydskrånende grund ved Gl. Vindingevej.

Der er udarbejdet et omfattende materiale om de kommende 13 nye gårdhavehuse, der opføres af selskabet Kuben Byg A/S.

Boligerne bliver ligesom første etapes boliger på 101 kvadratmeter, og de får alle en lille hyggelig gårdhave og egen carport med redskabsrum. På området er der ligeledes udlagt fællesarealer til udendørs-aktiviteter.

Mod nord afgrænses bebyggelsen af en offentlig gang- og cykelsti, der fører direkte til Nyborg Centrum, og mod syd af Gl. Vindingevej.

Man kan selv vælge, om man vil købe en af boligerne, eller om man vil flytte ind i en andelsbolig.

For andelsboligerne svinger grundstørrelserne fra 350 til 205 kvadratmeter, og indskuddene fra 295.000 kroner til knap 330.000 kroner. Terminsydelserne svinger fra små 4100 til cirka 3660 kroner. Hertil skal der for alle boliger betales fællesudgifter på 763 kroner, så boligafgiften per måned går fra 4427 kroner til 4856 kroner.

Endelig skal der indbetales cirka 2000 kroner om året til grundejerforeningen.

Ejerboligerne bygges på grunde fra 205 til 350 kvadratmeter, og kontantprisen svinger mellem 1.374.000 og 1.230.000 kroner.

Den månedlige ydelse er naturligvis afhængig af, om man vælger afdragsfrie lån, et-årige flexlån eller kontantlån. Og der er frit valg mellem de tre finansieringsformer.

Kuben A/S ejes af Boligfonden Kuben og Fonden Realdania, hver med 50 procent, og dens primære marked er Danmark med hovedvægten lagt på vækstområderne.

Kuben klar til anden etape

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce