Kryptisk mail skabte tvivl om ekstra spidskandidat

Vibeke Ejlertsen (S) måtte se sig slået af Kenneth Muhs ved kommunalvalget i efteråret. Arkivfoto: Michael Bager

Kryptisk mail skabte tvivl om ekstra spidskandidat

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Urafstemning blandt medlemmer af Socialdemokratiet i Nyborg kan blive udskudt eller forlænget. Det får betydning for, hvornår partiet kan udpege en ny kandidat til borgmesterposten.

Nyborg: Valget af ny spidskandidat hos Socialdemokratiet i Nyborg står mellem Sonja Marie Jensen og Martin Stenmann. En lettere kryptisk e-mail, der ved en fejl var havnet i lokalformandens spamfilter, og som var afsendt før fristens udløb, skabte en kort overgang tvivl om, hvorvidt der alligevel havde meldt sig en tredje kandidat på banen.

Men det viser sig ved nærmere efterprøvning, at mailen drejede sig om noget helt andet, oplyser Anne-Berit Høj Nielsen til Fyens Stiftstidende. Dermed kan medlemmerne af partiet se frem mod generalforsamlingen den 22. marts, hvor de to kandidater vil få mulighed for at præsentere sig selv.

Ifølge lokalformanden er det også generalforsamlingen, der skal godkende den videre proces. Bestyrelsen lægger op til en urafstemning blandt de cirka 200 medlemmer af lokalafdelingen, men den kan blive skubbet en smule eller forlænget i forhold til den tidsplan, der tidligere har været meldt ud. Det vil i givet fald betyde, at man ikke kan præsentere resultatet af afstemningen i uge 20, men måske først i uge 21 eller 22, fortæller hun.

Posten som spidskandidat og dermed kandidat til borgmesterposten er blevet ledig, efter at Vibeke Ejlertsen har meldt ud, at hun har brugt sit ene skud i bøssen i forbindelse med kommunalvalget i efteråret. Her gik Socialdemokratiet i Nyborg tilbage, mens Venstre gik frem - ikke mindst takket være et flot personligt valg for den siddende borgmester Kenneth Muhs.

Kryptisk mail skabte tvivl om ekstra spidskandidat

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce