Kritik i Nyborg Marina: Havnen burde lytte til os der betaler

Allan Rasmussen er især kritisk overfor planerne om et multibassin i Nyborg Marina. Arkivfoto.

Kritik i Nyborg Marina: Havnen burde lytte til os der betaler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Formanden for Nyborg Småbådsklub, Allan Rasmussen, mener at forandringerne i Nyborg Marina især kommer dem til gode, der ikke betaler for at bruge havnen.

Nyborg: Gratisterne får et fancy multibassin med opvarmet vand. De betalende brugere af Nyborg Marina får larm, trafikkaos og alger under båden.

Nyborg Kommune bruger i disse år op mod 100 millioner på at modernisere byens marina. Og alligevel er der uro og rumleri blandt nogle af havnens faste brugere.

- Det, der først og fremmest er galt, er planerne om et opvarmet bassin midt i marinaen, siger Allan Rasmussen, der er formand for Nyborg Småbådsklub og gennem flere år kritisk over udviklingen i lystbådehavnen.

- Dem, der får glæde af det bassin, er gratisterne. Altså dem, der ikke betaler en krone til havnen. Jeg synes, kommunen i højere grad skulle have lyttet til sejlerne i forbindelse med omdannelsen af havnen. Men os, der betaler for at være her, er de ligeglade med, siger Allan Rasmussen.

- Tag bare den dækmole, der skulle give mere ro i havnen, når det blæser. Den var en del af havneplanen, men er da i hvert fald ikke blevet til noget endnu.

Småbådsklubben og Allan Rasmussen har længe været kritiske overfor forandringerne i marinaen, og i 2014 truede foreningen med at trække sig fra samarbejdet i Søsportens Kontaktudvalg. Det skete ikke, og i dag mener Allan Rasmussen, at dialogen mellem kommunen og brugerne i marinaen er blevet meget bedre. Han er også tilfreds med, at småbådsklubben får nyt klubhus lige som flere andre søsportsforeninger. Han siger desuden, at han synes ideen om et opvarmet multibassin er god, men det bør efter hans mening ligge udenfor selve marinaen for at undgå problemer med algevækst og larm fra de badende.

For tiden forsøger nogle sejlere i marinaen at samle underskrifter mod planerne om multibassinet. Det sker blandt andet via Facebooksiden "Nej tak til multibassin i Nyborg Marina".

 

 

 

 

 

 

Kritik i Nyborg Marina: Havnen burde lytte til os der betaler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce