Kræmmermarked i blæst, sol og regn

Theis og Gritt, der er søskende, vandt grandprixet for børn under 12 år. Her får de belønningen af borgmester Kenneth Muhs. Foto: Ole Frank Rasmussen

Kræmmermarked i blæst, sol og regn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Pænt besøgt til grandprix og dame­julefrokost, men vejret drillede

Der var god stemning og god musik i teltet, da Østfyns Sociale Hånd søndag afviklede sit traditionelle melodi-grandprix for børn.

Udenfor strålede solen, og inde i teltet kunne man overvære borgmester Kenneth Muhs dele præmier ud til de dygtigste deltagere under og over 12 år.

Blandt de yngste vandt søskendeparret Theis og Gritt med nummeret "Ridder Lykke", mens rutinerede Nanna vandt hos de ældste med "Jolene".

Hun er også netop gået videre i X-Factor.

Hos de voksne vandt Line Rasmussen og Freddie Lettegård, der sang et Saybyas The Second You Sleep.

Dansk Folkepartis byrådsmedlem Carsten Kudsk skulle måske til at kalde partiet for Dansk Folkeparty.

Byrådsmedlemmet vandt for anden år i træk show-kategorien ved voksen-grandprixet.

Cirkuspladsen ved Banegårdsalléen lagde for første gang græs til ØSH's byfest og kræmmermarked, og set-uppet var noget større og dyrere end de tidligere arrangementer på Eksercerpladsen.

Men vejret fredag og lørdag viste sig fra sin lunefulde side, og selv om 80 muntre damer deltog i nyskabelsen - julefrokost i september efterfulgt af Tubberware-Randi - og der også var fyldt pænt op i teltet til voksen-melodi-grandprix - frygter formand Inge Bruun, at årets marked kommer ud med et lille underskud.

Det har dog ikke slået formanden ud.

- Vi tror på, at vi gør det rigtige. Vi har mere plads, parkeringspladser, tæt adgang til tog og bus, men vejret er vi ikke herrer over, siger Inge Brun.

Kræmmermarked i blæst, sol og regn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce