Nyborg: Lokalformand Allan Nielsen er en mand, der kan lide at have styr på tingene. Derfor er han ikke helt tryg ved situationen forud for den store landsindsamling søndag den 8. april.

- I Nyborg mangler lokalafdelingen indsamlere til at dække forskellige distrikter, fordi mange af lokalforeningens faste indsamlere desværre er forhindret i år, siger han.

Et par indsamlere mangles til at tage sig af Kogsbølle, tre til fire indsamlere mangles i Aunslev.

- I Nyborg er der forskellige boligkomplekser, der kræver et godt bentøj. Derudover er der forskellige standpladser hos supermarkeder m.m., hvor vi mangler folk, siger Allan Nielsen.

- Lokalforeningen og Kræftens Bekæmpelse fylder 90 år i år, så det ville være flot, hvis samtlige distrikter blev besat og lokalforeningen fik et godt indsamlingsresultat i år, siger Allan Nielsen

Frivillige indsamlere kan henvende sig på tlf. 28 26 87 85 eller 65 31 45 86.

  • Journalist portræt

    Af:

    Journalist og souschef på Fyens Stiftstidendes Nyborgredaktion. Jeg har arbejdet på avisen siden midten af 1980'erne. Det meste af tiden har jeg været på redaktionen i Nyborg, men jeg har også arbejdet på erhvervs- og webredaktionen og i fem år skrev jeg om boliger, arkitektur og havestof. Jeg bor i Nyborg.