Har du lyst til at gå en tur med raslebøssen søndag den 2. april. Kræftens Bekæmpelse mangler indsamlere i hele kommunen

Nyborg: Mindst 25 samlere er der brug for i og omkring Nyborg, når Kræftens Bekæmpelse har landsindsamling søndag den 2. april.

I Aunslev distrikt mangler fire indsamlere. I Kogsbølle sydvest for Nyborg mangler et par stykker og i Nyborg er der også stor mangel på indsamlere, oplyser Allan Nielsen, formand for lokalafdelingen af Kræftens Bekæmpelse i Nyborg.

Han kan oplyse, at der også i Ørbæk og Ullerslev er mangel på indsamlere.

- Vi håber, at flere vil melde sig, og det plejer at blive en hygglig dag. Vi har altid kunnet dække alle ruter, men det kan være at folk er blevet trætte af landsindsamlere, siger Allan Ball.

Landsindsamlingen varer typisk to til tre timer, og hver indsamler indsamler i gennemsnit 1000 kroner fremgår det af Kræftens Bekæmpelses hjemmeside www.cancer.dk

Man kan melde sig til indsamling i og omkring Nyborv ved at ringe til Allan Nielsen på telefonnummer 65314586.

Ønsker man at melde sig til at samle ind i Ørbæk eller Ullerslev kan man ringe til henholdsvis Birgit larsen på 27507655 eller Berit Toft Iversen på 27704051.

 

  • Jensen_Stine_Jessen_(2015)_024

    Af:

    Jeg er journalist på Fyens Stiftstidendes redaktion i Odense. Jeg skriver om stort og småt i Odense Kommune. Mit særlige stofområde er ældre- og handicap-politik. Jeg er uddannet fra Journalisthøjskolen i Århus, og jeg har desuden en bachelor i dansk og statskundskab fra Københavns Universitet. Jeg bor i landsbyen Vindinge uden for Nyborg med min mand og vores tre børn.

Mere om emnet

Se alle
Eleverne tager selv ansvaret

Eleverne tager selv ansvaret