Kongen kommer: Nyborg bliver Danmarks Elvis-by

Nyborg bliver i den sidste weekend i maj 2018 indvaderet af sangere, der skal konkurrere om at efterligne Elvis Presley så nøjagtigt som muligt - både med kostumer, udseende og - ikke mindst - sang og sceneoptræden. Foto: Tovita Razzi Eventphotos

Kongen kommer: Nyborg bliver Danmarks Elvis-by

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Godt nyt for alle Elvis-fans: Næstved-bureau arrangerer storstilet Elvis Presley-begivenhed i Nyborg i den sidste weekend i maj.

Nyborg: Kongen kommer til Nyborg. Eller rettere: Kongerne, der gerne vil ligne selveste kongen af rock, Elvis Presley.

I dagene 25. til 27. maj bliver der for alvor rocket i Nyborg, når bureauet ap-events fra Næstved i samarbejde med Idrætscenter Nyborg og Sinatur Hotel Storebælt byder på tre dage med masser af Elvis-musik. Bureauet har nu på tredje år rettighederne til at afholde den danske prækvalifikation til konkurrencen "Images of the King," hvor finalen holdes hvert år i Elvis-ugen i august i Presleys egen hjemby, Memphis.

Det er Anette Bork og Pia Harman, der i deres fritid driver bureauet, som altså nu står over for at skulle arrangere den tredje Elvis-festival i Danmark.

Sidste år foregik det på den anden side af Storebælt, i Korsør.

- Det er jo et stort arrangement, og det gik fint nok i Korsør, men vi synes, vi var lidt alene om det. Derfor har vi søgt at finde samarbejde med andre parter. Det fandt vi i Nyborg, hvor vi synes, vi har fået en helt fantastisk modtagelse og opbakning, siger Pia Hartman

Samarbejdet er med Idrætscenter Nyborg, der kan stille faciliteter til rådighed til koncerterne i løbet af Elvis-dagene. Naboen Sinatur Hotel Storebælt kan tilbyde overnatning til deltagere og koncertgæster, og her bliver der også om fredagen en aften med temaet "Hawaiian Night and Movie Theme," hvor Elvis' film-karriere bliver taget under musikalsk behandling.

Lørdag og søndag går så med at afvikle den danske konkurrence om, hvilken Elvis-sanger der kan gøre sig fortjent til den eftertragtede billet til Elvis-ugen i Memphis 2018. I 2017 løste Elvis-sanger Brian Trøjborg billet til finalen i Memphis.

Publikum kan overvære dysterne, og der bliver også koncerter hver aften med de forskellige Elvis-sangere, der deltager.

De to fra ap-events er selv stærkt optagede af Elvis Presley, og Pia Hartman fortæller, at de to gennem 13 år har deltaget i den årlige Porthcawl Elvis-festival i Wales. Fra et meget lille, men entusiastisk publikum har Elvis-festen her udviklet sig til at være et mega-arrangement med op mod 35.000 deltagere.

De to Elvis-fans besluttede for nogle år siden, at Danmark burde have en Elvis-festival. De sikrede sig rettighederne til at kunne afvikle en Elvis-konkurrence i Danmark og står nu over for at gennemføre den tredje danske Elvis-festival.

Pia Hartman tilføjer, at samarbejdet med idrætscenter og hotel allerede fungerer så godt, at der kan være baggrund for at gøre Nyborg til Danmarks Elvis-by en gang om året.

Læs mere på www.ap-events.dk, hvor det også er muligt at købe billetter til Nyborgs Elvis-weekend.

Kongen kommer: Nyborg bliver Danmarks Elvis-by

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce