74 procent af nyborgenserne mener fortsat, at det var dårligt, at socialdemokraten Jan Reimer Christiansen gav magten til Venstre

Nyborg: Partihoppere bliver aldrig populære, men "kongemordet" i Nyborg er ikke gået mærkbart ud over nyborgensernes lyst at stemme.

Det viser en analyse, som Gallup Panel Syddanmark har foretaget for avisen.

74 procent af de adspurgte nyborgensere mener fortsat, at det var dårligt eller meget dårligt, at Jan Reimer Chris-tiansen hoppede fra Socialdemokraterne til Venstre og dermed brugte socialdemokratiske stemmer til at gøre Venstre-manden Kenneth Muhs til borgmester.

Men det har ikke ført til politikerlede og ulyst til at stemme. 70 procent er upåvirkede, mens 15 procent har fået mindre lyst til at stemme, 11 procent har fået mere lyst.

Hovedpersonen selv har haft mange nætter til at tænke over det folkelige røre, som hans partiskifte medførte, men han har ikke fortrudt, fortæller, han til avisen.

Læs mere om meningsmålingens resultater i Fyens Stiftstidende lørdag.

  • Rasmussen_Ole_Frank_(2015)_018

    Af:

    Pt: Journalist på Fyens Stiftstidendes Nyborg-redaktion. Journalist på Fyens Stiftstidendes erhvervsredaktion fra 1997-2001. Redaktør samme sted fra 2001-2014. Tidligere souschef på Fyens Stiftstidendes samfundsredaktion og lokalredaktør på Fyns Amts Avis og Fyens Stiftstidende i Nyborg. Diplomuddannelse i digital journalistik. Bosiddende i Nyborg. Gift. Medudgiver af det lokaljournalistiske satirske skrift Bæltsprutten, der er udkommet siden 1976. Fritidsinteresser: Løb, mountainbike og spinning.