Kongelig quiz på Bastionen

Kender du lidt til kongehuset eller kan du bare godt lide quiz, er du velkommen til en festlig aften på Bastionen i Nyborg. Foto: Timo Battefeld

Kongelig quiz på Bastionen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fyens Stiftstidende inviterer i samarbejde med Nyborg Kommune til en festlig aften med quiz om de kongelige, levende musik og kaffe og kage.

Nyborg: Hvor længe har Margrethe været dronning? Nævn alle navnene på kronprinsparrets børn. Og hvornår var det nu lige, "Dannebrog" blev søsat?

Det kan muligvis være nogle af de spørgsmål, quizmaster Lone Mørup Mikaelsen kan finde på at stille, når Fyens Stiftstidendes Café Stiften i samarbejde med Nyborg Kommune inviterer til kongelig quiz i kulturhuset Bastionen på tirsdag den 21. maj.

Dronning Margrethe lægger, som det vil være mange bekendt, vejen forbi Nyborg ti dage senere.

Det officielle besøg den 31. maj finder sted i forbindelse med dronningens sommertogt med kongeskibet "Dannebrog".

Og hvad er vel mere passende for byen, der engang var rigets hovedstad, end at varme op til det kongelige besøg med en fornøjelig test af borgernes paratviden om kongehuset?

Sådan kommer du med til quiz
Tirsdag den 21. maj klokken 19-21 er der kongelig quiz i Café Stiften på Bastionen i Nyborg.

Quizzen er arrangeret af Fyens Stiftstidende i samarbejde med Nyborg Kommune.

Der dystes mellem hold på højst fire personer, og mindst én på holdet skal abonnere på et af Fyens Stiftstidende produkter.

Som abonnent på Fyens Stiftstidende kan du således invitere op til tre gæster med til den kongelige quiz-aften.

Du kan tilmelde dig med dit abonnementsnummer under "redaktionelle arrangementer" på fyens.dk/fordele.

En hel særlig middag

Vinderne af den kongelige quiz går hjem med en invitation til en hel særlig middag, der vil blive serveret på Havnepladsen - på selve dagen, hvor dronning Margrethe besøger byen.

Og alle, der abonnere på Fyens Stiftstidende - eller kender nogen der gør - kan quizze med.

Ud over lidt almen viden om kongehuset stilles der ikke andre krav til deltagerne, end at blot én af deltagerne på holdet abonnerer på Fyens Stiftstidende.

Quizmaster Lone Mørup Mikaelsen, der til daglig er pressechef i Nyborg Kommune, og lokalredaktør Kasper Riggelsen, har lovet at styre løjerne med hård og uhøjtidelig hånd, mens Bastionens eget husorkester med kulturhusleder Tue Fabricius i spidsen står for den musikalske underholdning i pauserne mellem de kongelige quiz-runder.

Kongelig quiz på Bastionen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce