Per Jensen - tidligere Enhedslisten - står i spidsen for Borgerlisten Nyborg, der er klar til den kommende valgkamp.

Der sker ingenting i Nyborg Byråd. Alle er enige om det hele, og der er ikke forskel på højre og venstre i byrådssalen.

Blandt andet med det udgangspunkt, er den 59-årige tidligere malersvend Per Jensen, Nyborg, klar til at sætte lidt ekstra kolorit på den kommende valgkamp.

Per Jensen stillede også op for fire år siden, men dengang var det på Enhedslisten.

- En af de ting, vi vil kæmpe for, er at ændre holdningen hos kommunens sagsbehandlere. Nyborg er desværre blevet kendt for at have alt for mange fejl i sagsbehandlingen. Vi skal have holdningen vendt, så kommunen i højere grad gænker på borgernes rettigheder, siger Per Jensen.

Han er førtidspensionist efter flere blodpropper, men hjælper nu blandt andre forskellige borgere som bisidder ved møder hos kommunen.

- På den måde kommer jeg ofte ind i sagerne, når det er gået galt. For det meste kan man løse problemerne ved snakke sammen. Det er kun få sager, hvor det er nødvendigt at gå helt til toppen, siger Per Jensen.

Når Per Jensen taler, kan man stadig høre, at han har boet i København i mange år. Han har sejlet som sømand og han har arbejdet i som lagerarbejder og været aktiv i fagforeningen i København.

Men han er opvokset på Midtfyn, og har i dag både sin plejefar og børn og børnebørn at tage sig af på Fyn. Han er også beboerrepræsentant i Kløvervej-kvarteret i det nordlige Nyborg, hvor han bor.

Borgerlisten Nyborg vil senere offentliggøre flere kandidater på deres liste.

  • Journalist portræt

    Af:

    Journalist og souschef på Fyens Stiftstidendes Nyborgredaktion. Jeg har arbejdet på avisen siden midten af 1980'erne. Det meste af tiden har jeg været på redaktionen i Nyborg, men jeg har også arbejdet på erhvervs- og webredaktionen og i fem år skrev jeg om boliger, arkitektur og havestof. Jeg bor i Nyborg.