Kommunalt p-korps på vej

Borgmester Kenneth Muhs (V) har selv været på gaden som parkeringsvagt. Han bliver dog ikke en del af det nye korps af venlige p-vagter i Nyborg. Arkivfoto: Foto: Mathias Julius Falkengaard

Kommunalt p-korps på vej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Utraditionelt samarbejde mellem to politikere ser ud til at bære frugt.

Nyborg: Hver eneste dag parkerer motionister ulovligt og måske endda farligt ved Nyborg Fritids- og Idrætscenter, og reelt kan hverken centrets ledelse eller andre gøre noget ved det.

Men hvis Nyborg får et p-korps igen, vil der være mulighed for at sætte en stopper for de ulovlige parkeringer ved hjælp af bøder. Og korpset er undervejs.

Det siger Peter Wagner Mollerup (V) og Per Jespersen (S), der ganske utraditionelt gik sammen midt under valgkampen sidste efterår og fortalte, at de er blevet enige om at komme med et forslag til at oprette et korps af "venlige" p-vagter, der især skal sikre, at der igen bliver ordnede forhold for parkeringen i Nyborg centrum.

- Vi arbejder fortsat på sagen, og vi har bedt embedsværket komme med et konkret forslag, som politikerne kan tage stilling til, siger Per Jespersen.

Politiet har to gange inden for det seneste halve år ageret p-kontrollører i byen, men det ændrer ikke på ønsket om at få et kommunalt p-korps, siger Per Jespersen.

Kommunalt p-korps på vej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce