Utraditionelt samarbejde mellem to politikere ser ud til at bære frugt.

Nyborg: Hver eneste dag parkerer motionister ulovligt og måske endda farligt ved Nyborg Fritids- og Idrætscenter, og reelt kan hverken centrets ledelse eller andre gøre noget ved det.

Men hvis Nyborg får et p-korps igen, vil der være mulighed for at sætte en stopper for de ulovlige parkeringer ved hjælp af bøder. Og korpset er undervejs.

Det siger Peter Wagner Mollerup (V) og Per Jespersen (S), der ganske utraditionelt gik sammen midt under valgkampen sidste efterår og fortalte, at de er blevet enige om at komme med et forslag til at oprette et korps af "venlige" p-vagter, der især skal sikre, at der igen bliver ordnede forhold for parkeringen i Nyborg centrum.

- Vi arbejder fortsat på sagen, og vi har bedt embedsværket komme med et konkret forslag, som politikerne kan tage stilling til, siger Per Jespersen.

Politiet har to gange inden for det seneste halve år ageret p-kontrollører i byen, men det ændrer ikke på ønsket om at få et kommunalt p-korps, siger Per Jespersen.

  • Journalist portræt

    Af:

    Journalist og souschef på Fyens Stiftstidendes Nyborgredaktion. Jeg har arbejdet på avisen siden midten af 1980'erne. Det meste af tiden har jeg været på redaktionen i Nyborg, men jeg har også arbejdet på erhvervs- og webredaktionen og i fem år skrev jeg om boliger, arkitektur og havestof. Jeg bor i Nyborg.

Mere om emnet

Se alle
7
Motionister vil helt tæt på: Farlig og ulovlig parkering ved idrætscenter

Motionister vil helt tæt på: Farlig og ulovlig parkering ved idrætscenter