Kom til dialogmøde om demens

Birgitte Vølund, landsformand for Alzheimerforeningen, vil på mødet fortælle om, hvad demens er - og hvad det ikke er. Arkivfoto: Pia Skaarup Larsen

Kom til dialogmøde om demens

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nyborg Kommune vil gerne vil endnu mere demensvenlig. Første skridt på vejen er dialogmøde i samarbejde med Alzheimerforeningen.

Nyborg: Man kan møde demensramte medborgere alle steder - hos naboen, på gaden, i supermarkedet, i bussen eller på arbejdspladsen. Men hvordan kan vi blive bedre til at forebygge demens og opdage den i tide? Og hvordan skaber vi rammerne for det gode liv med demens?

Det er blot nogle af spørgsmålene, som vil blive kastet op i luften, når Nyborg Kommune og Alzheimerforeningen, Nyborggruppen, inviterer til dialogmøde torsdag den 22. februar klokken 17-20 på Nyborg Strand Hotel og Konferencecenter.

- Demens rammer både den demensramte og familien hårdt og stiller derfor store krav til både familien og til samfundet generelt. I en demensvenlig kommune er alle involveret, og der kan sættes ind mange steder: Tidlig opsporing og samarbejde, tilbud til borgere og pårørende, forståelse og en hjælpende hånd i lokalsamfundet mv. Sammen kan vi blive endnu bedre til at skabe livskvalitet og tryghed for demensramte medborgere og deres pårørende, udtaler formanden for kommunens ældreudvalg, Carsten Kudsk (DF), i en pressemeddelelse.

Birgitte Vølund, landsformand for Alzheimerforeningen, vil på mødet fortælle om, hvad demens er - og hvad det ikke er. Som deltager kan man få inspiration til, hvordan både en selv og ens omgivelser kan gøre en forskel for de mennesker, der har demens tæt inde på livet.

Efter oplægget vil der være drøftelser i mindre grupper. Det er gratis at deltage. Tilmelding skal ske senest den 10. februar på nakl@nyborg.dk eller telefon 63337539. /EXP

Kom til dialogmøde om demens

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce