Knud Theil: Undskyld


Knud Theil: Undskyld

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Beklager udtalelser om Holckgaard

VINDINGE: - Det gik vist lidt for stærkt i forbindelse med den udtalelse til avisen. Jeg vil derfor gerne give en undskyldning. Det er SF's byrådsmedlem Knud Theil, der undskylder, og årsagen er en udtalelse til Stiftstidende, hvor Knud Theil betegnede den nu nedrevne gård, Gl. Vindingevej 624, Holckgaard, som "utrolig misligholdt."

- Det var ikke det, jeg mente, siger byrådspolitikeren.

- Sagen er, at vi på et tidspunkt drøftede muligheden for at indrette en institution i ejendommen. Og i den forbindelse fik vi at vide, at der var fugt i vægge og grund, så gårdens stuehus ikke kunne bruges til det formål.

- Men når jeg kom til at give udtryk for, at gården nærmest var misrøgtet, så er det klart en fejltagelse.

Knud Theil udtalte sig i forbindelse med debatten om nedrivning af bevaringsværdige ejendomme - Holckgaard måtte lade livet, selv om den var registreret som bevaringsværdig med bevaringsværdi 3. Samme værdi har strandvillaen, Margrethevej 16, men den må ikke rives ned, selv om ejeren gerne vil.

Knud Theils udtalelse om Holckgaard er blandt andet faldet gårdejer Eigil Dyhr for brystet. Han skrev forleden et læserbrev for at fortælle, at han har boet som genbo til Holckgaard i godt 50 år, og han beskrev, hvordan ejerne altid har sørget for at holde bygninger og omgivelser i fin stand. (moras)

Knud Theil: Undskyld

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce