Knivstikkeri foran pizzeria: Tiltalte uenige om hændelsesforløb

Knivstikkeriet og overfaldet fandt sted på Dronningensvej midt i Nyborg en varm junidag. Foto: Kasper Riggelsen

Knivstikkeri foran pizzeria: Tiltalte uenige om hændelsesforløb

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

De tiltalte i sagen om et sammenstød i Nyborg i sommer havde modstridende bud på, hvad der førte til, at en af de tiltalte blev slået ned, mens en anden blev stukket i ryggen.

Nyborg: At hændelsen foregik foran pizzeriaet og slikbutikken på Dronningensvej i Nyborg var der enighed om, men hvad der ellers førte frem til, at et sammenstød 2. juni 2017 endte med et knivstikkeri og en bevidstløs pizzeriaejer, havde de tiltalte hver deres bud på.

I sagen, der er for retten i Svendborg tirsdag 5. december og fortsætter 12. december, står tre brødre tiltalt for at have overfaldet ejeren af pizzeriaet, som til gengæld er tiltalt for at have stukket den ældste af brødrene ned.

Pizzamanden var den første til at afgive forklaring, og han gentog flere gange, hvor truet han havde følt sig af de tre brødre, som han ellers kendte udmærket og havde haft som kunder mange gange. En fjerde bror skyldte ham penge for pizzaer.

- Det havde jeg mindet ham om; ikke fordi jeg skulle have pengene med det samme, men bare for at minde ham om det, og det var D (den ældste bror, red.) blevet sur over, forklarede den 44-årige pizzabager, som havde hilst på brødrene den junidag foran sin butik.

Især den ældste af brødrene havde virket så truende og aggressive, at han til sidst fandt det nødvendigt at hente en kniv i pizzeriaet.

- Kun for at puste mig op, så de ville gå, forklarede han.

Brødrene forklarede, at det derimod var den 44-årige, der havde virket beruset og aggressiv. Han skulle have sagt noget om deres mor, hvilket brødrene tog meget ilde op, da hun på det tidspunkt lå på sit yderste, og da han havde hentet en kniv og ifølge dem var løbet efter den yngste af brødrene, hvad de alle tre forsøgt at få vristet kniven fra ham og få ham ned at ligge. Den mellemste bror havde kastet en genstand i hovedet på pizzabageren, som derpå besvimede, men den ældste bror opdagede derpå, at han var blevet stukket i ryggen.

Sagen fortsætter i eftermiddag, hvor fem vidner til hændelsen skal afhøres og være med til at kaste lys over, hvem af parterne der har ret.

Knivstikkeri foran pizzeria: Tiltalte uenige om hændelsesforløb

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce