Kloge Nyborg-elever kom i finalen

Eleverne fra 6.a på Birkhovedskolen gjorde repræsenterede Nyborg Kommune i konkurrencen om at blive Fyns klogeste skoleklasse. Billedet her er taget, da de vandt den lokale udgave af "Klar Parat Svar". Foto: Mathias Julius Falkengaard

Kloge Nyborg-elever kom i finalen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Team Quick Mind fra 6.a på Birkhovedskolen kæmpede bravt i konkurrencen "Klar Parat Svar", men måtte se sig slået af et hold fra Rudkøbing.

Nyborg: Man kan ikke vinde hver gang. Fem elever fra 6.a fra Birkhovedskolen i Nyborg var dog snublende tæt på, da de onsdag deltog i konkurrencen "Klart Parat Svar" om at være Fyns klogeste skoleklasse. Det foregik i Vollsmose Kulturhus, hvor eleverne fra Nyborg blev suveræne vindere af deres første runde, men måtte se sig slået i finalen.

Team Quick Mind, som holdet kalder sig, kunne svare på fire ud af 18 spørgsmål, mens en skoleklasse fra Ørstedskolen på Langeland svarede rigtigt på et enkelt spørgsmål mere og dermed kan kalde sig Fyns klogeste klasse.

- Vores elever klarede sig virkelig godt, og man må sige, at sværhedsgraden blev meget større i anden runde sammenlignet med den første. Vi var to lærere og fem forældre, der var taget med, og ved flere af spørgsmålene var vi også meget i tvivl om, hvad det rigtige svar var, fortæller Abla Bahije, der underviser 6. a i matematik samt Natur og Teknik.

Med var også blandt andre dansklærer Nanna Funder og naturligvis alle klassekammeraterne som heppekor. Team Quick Mind bestod på dagen af Magnus Gaunsbæk, Johanne Svane, Simone Hansen, Lukas Krog og Shahi Hussein. Det var klassen selv, der havde udvalgt deltagerne på holdet, ligesom det var op til det enkelte hold at vælge kategorier.

Nyborg-klassen gik især efter spørgsmål, der handlede om Harry Potter, Star Wars og fantasy, men også gaming og You Tubere, som er meget oppe i tiden, fortæller Abla Bahije.

Sidste års konkurrence havde i øvrigt også 6.a fra Birkhovedskolen i finalen, og her gik Nyborg-klassen hele vejen. Der er dog tale om elever fra en anden årgang, og lærerne er heller ikke de samme, bemærker hun.

PRivatfoto
PRivatfoto

Kloge Nyborg-elever kom i finalen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce